ZENS draadloze oplader voor de Samsung Galaxy S4

Bijna was ik het alweer vergeten, maar inderdaad, de Samsung Galaxy S4 kan met de juiste accessoires ook draadloos opgeladen worden. En terwijl het wachten nog is op Samsung’s officiële oplaadkit, brengt ZENS alvast een alternatief op de markt.

samsung-galaxy-s4-draadloze-oplader-zens

De ZENS draadloze oplader komt op de markt als kit, inclusief oplader en de speciale, benodigde achterklep met een adviesprijs van € 59,99 en in de kleuren zwart en wit. Daarnaast komt er een flipcover waarin de benodigde achterklep verwerkt zit voor een adviesprijs van € 39,99 – ook in zwart en wit. Een losse oplader moet € 49,99 gaan kosten.

Op dit moment is ZENS’ oplader verkrijgbaar via de maker zelf (zie HIER), maar ik verwacht de verschillende accessoires op korte termijn ook bij andere shops.

zens-draadloze-oplader-flip-cover-galaxy-s4

(via)

Reacties

 1. Richard zegt:

  Niet van toepassing op dit artikel, maar hoe zet ik het camerageluid uit, want ik vind het best wel vervelend.
  Zelfs als ik de telefoon in de stille modus zet, maakt de S4 nog steeds geluid.

  • Naar mijn weten hebben ze dat gedisabled voor de S4 (Je kon het op de S2 gewoon uitzetten in de opties) Je hebt hier wel een app voor. Silent Camera. Speciaal voor de S4

 2. Leuk zo’n lader. O ja, als je de S-view cover al hebt gekocht heb je je dus al miskocht? Ik zal hem wel blijven insteken. Van draadloos laden zijn er ook nog nooit kindertjes gekomen.

  Ik heb geen camerageluid als ik de telefoon op ‘trillen’ zet. (heeft niks met het andere antwoord te maken trouwens)

 3. ook offtopic:

  Mijn need for speed loopt heel vaak vast hierdoor kan ik niks met mijn toestel tenzij ik batterij eruit haal. Maar als ik dat doe kan loopt me batterij leeg in 1 min ongeveer 20 % eraf. Had 40% haal batterij eruit blijft er maar 20% van over?

 4. Roelof zegt:

  Camera geluid is verplicht geworden en niet uit te schakelen invm privacy schending!

 5. samsie zegt:

  Hej, gevonden, weet er iemand waar men de zens cover kan kopen??

Laat wat van je horen

*