Wat verwacht jij eigenlijk van de Samsung Galaxy S4? (of: Waar hoop jij op?)

De klok tikt de resterende dagen, uren en minuten tot de onthulling van de Samsung Galaxy S4 genadeloos weg. Gelukkig maar, want er zijn inmiddels heel wat mensen behoorlijk benieuwd naar het toestel. Op websites als de onze kun je voortdurend de laatste geruchten lezen – geruchten over features zoals Smart Scroll, en Smart Pause, over de 13 megapixel camera, over het beeldscherm met die ontzettend hoge resolutie, en over welke processor er in het toestel zal zitten, en, en, en…

samsung-galaxy-s4-verwachting-meningen

Maarre… wat vind jíj eigenlijk? Wat verwacht jij van de Galaxy S4? Of nog interessanter: waar hoop jij op? Boeit dat 1080p full HD scherm jou eigenlijk wel? Maakt het je allemaal niets uit, zolang die camera maar van een bijna-professioneel niveau blijkt te zijn? Wil je dat de S4 vederlicht is? Of juist niet? Moet ‘ie kunnen tijdreizen, of vind je het prima als ‘ie maar gewoon weer ontzettend degelijk en snel in het gebruik is?

Of nog anders: wanneer zou jij de Galaxy S4 kopen? En wanneer niet? Wat zijn jouw criteria?

Vragen, vragen… Heb jij antwoorden? Ik ben benieuwd!

 

Reacties

 1. zon scherm moet wel erg mooi zijn maar het gaat me toch om de hele telefoon. als die beter is dan de s3 dan ga ik hem zeker halen. ik heb nu een s2 en wil binnenkort een nieuwe.

 2. findecano zegt:

  Ik verwacht van de S4 dat hij me nieuwe dingen brengt en ” state of the art” is. De batterij is een negatief punt bij alle smartphones op dit moment dus daar valt veel winst te behalen. De camera vind ik belangrijk maar of het bv. 12 of 13 megapixsels heeft kan me dan weer niet zoveel schelen. De nieuwe functisch juich ik heel erg toe ik denk dat eye tracking nog in de kinderschoenen staat maar hiermee gaat samsung een erg slimme weg in, als dit werkt bij de s4 is dit voor mij een groot pluspunt. De behuizing waar zo veel over word geklaagd kan mij niet zoveel schelen, ik heb liever een telefoon waar de batterij uit kan en die duurzaam is dan een telefoon die kapot gaat als je al denkt om hem te laten vallen (laat het plastic maar doorkomen) . Het liefste heb ik als laatste een AMOLED scherm maar ook een LCD scherm zal vast niet ” lelijk” zijn.

  Wat het ook word het zal vast weer een parel worden 😀

 3. kevin zegt:

  Wat zijn mijn eisen:

  1. dat hij erg snel is.
  2. Verwisselbare accu

  Wensen:
  1. LTE/4G
  2. Amoled
  3. 2 – 3 dagen op een batterij.

  Processor maakt me wat minder uit. Al is de techniek achter samsung’s eigen processor natuurlijk wel heel gaaf.

 4. Ruben zegt:

  Ik ben nu nog heel blij met mijn S2, maar is nu toch wel een beetje oud aan het worden. Ik had vorig jaar al naar de S3 over kunnen stappen, maar vond het design echt spuuglelijk, en de specs sprongen nu ook niet echt boven de concurrentie uit. Dus een jaar langer bij mijn S2 gebleven in plaats van een ander merk te halen.

  Ik hoop dat de telefoon de volgende features heeft:
  – Minder ronde hoeken, Richting S2 inplaats van S3.
  – Langere accu duur vergeleken met Xperia Z, (HTC One?)
  – Stiekem hoop ik nog op het AMOLED Full HD scherm
  – Prijs kwaliteit, more bang for your buck, dan de concurrentie.
  – Niet duurder dan 650,- los (Haal hem dan rond zomer dus kan nog ff in prijs zakken)
  – En natuurlijk een paar fijne features, zoals eye tracking en zo.

 5. VBezoeker zegt:

  Waar ik op hoop, is dat mij pa (hopelijk) voor die telefoon betaalt, dat is dan pas mijn eerste stap…:P

  Anders kan ik er alleen maar van dromen…

 6. Yassin zegt:

  Ik hoop echt graag dat de design van de galaxy s4 mooi en origineel word. want de iphone 5, htc one en de blackberry z10 lijken allemaal wel best veel elkaar

 7. Lookie66 zegt:

  Ook ik volg het nieuws over de S4 al een tijdje. Zou deze dolgraag willen hebben (ter vervanging van mn S2) maar had gehoopt op dual-sim….vooralsnog krijg ik niet bevestigd dat deze mogelijkheid aanwezig zal zijn.

  Het toestel wil ik nl zowel zakelijk als prive gebruiken maar deze werelden wel gescheiden houden anders heb ik dagelijks klanten op bijv. Whatsapp en das absoluut niet de bedoeling. Twee toestellen is toch echt prehistorie, dat moet anders kunnen.

  Hoedanook….mn hart ligt bij de S4 maar voor dat geld hoop ik wel dat het dual-sim ondersteund anders zal k gaan shoppen voor iets anders.

 8. laurens zegt:

  ik vind eigenlijk alle specs wel goed genoeg
  als het maar betaalbaar blijft
  en niet zo schandalijk veel betalen als bijv voor een iPhone 5 met ‘gewoon’ ios 6…..
  De nature ux moet overzichtelijk blijven, in tegenstelling tot htc sense 5 op de htc one
  moet het veel overzichtelijker worden zodat iedereen gelijk begrijpt hoe het werkt en niet meer eraan moet ‘wennen’.

 9. De features waar ik het meest op hoop zijn
  draadloos opladen(een beetje in de vergetenheid gevallen maar niet door mij :D),
  dual sim (ondanks dit niet ter sprake is gekomen en waarschijnlijk ook niet gaat gebeuren),
  4g ondersteuning, NFC en een mooi design (hoekiger dan de S3).
  Ook moet de accu voldoende capaciteit hebben natuurlijk.
  Software matig verwacht ik een paar leuke features maar geen hele andere interface wat voor de verandering misschien wel leuk zou zijn :P.
  Processor en beeldscherm e.d. geloof ik nu wel en zullen naar mijn idee aan alle verwachtingen voldoen.

  Hoe dan ook…..ik ben zo tevreden met mijn S2 dat de S4 op zeker mijn opvolger gaat worden!!

 10. Willy Wonka zegt:

  Zolang het een 5″ amoled of zuinige versie ervan heeft.
  Een octocore processor (kunnen we zelf altijd nog omhoog clocken) dus dan heb je een beest.
  En hopelijk geen achterlijk hoge prijs bij een abonnement zoals de iPhones waar je al snel 200 a 300 moet bijleggen bij een abonnement. Hopelijk eenmalig rond de €150 bij te leggen en anders wacht ik nog ff. of ga ik voor de samsung Note 2

 11. MeowSanderz zegt:

  Sowieso hoop ik dat de Samsung Galaxy van de Plastic behuizing afgaat, en een mooie aliminium behuizing krijgt.
  Groter scherm is altijd goed, en full HD! <3

 12. A3drie zegt:

  Het ziet er weer gelikt uit. Ik zou soms willen dat ik rijk was. Zo’n toestel hebben lijkt me echt geweldig.

Laat wat van je horen

*