Wat er ook gebeurt: Samsung Galaxy S4 cases komen in juni

Alle mogelijke vervroegde, verlate, of voorspelbare release data van de Samsung Galaxy S4 ten spijt, zo moet de gedachtengang bij het bedrijf Pelican zijn geweest, de beschermhoesjes voor het toestel komen in juni. Die van Pelican tenminste.

samsung-galaxy-s4-cases-juni

Het is nu dus erg verleidelijk om dit te zien als voorteken van een release van de Galaxy S4 in juni – niet zóver van het moment dat ik hier al weken roep (mei!) – maar als het puntje bij het paaltje komt is dit toch wat te kort door de bocht. Het is vaak voor een dergelijke accessoire fabrikant vaak ook een manier om alvast bewustzijn te kweken, en alvast een graantje van de groeiende hype mee te pikken  – of ze nu wel of niet weten wanneer het toestel precies op de markt komt.

In ieder geval lijkt het me erg sterk dat Pelican nú al actief aan het knutselen is aan accessoires voor de Samsung Galaxy S4. Tenslotte schijnt ook Samsung zelf nog niet eens precies te weten hoe het toestel eruit zal komen te zien. En áls Pelican al een glazen bol zou bezitten, zou deze vast voor lucratievere dingen ingezet worden, dan voor het ontwerpen van beschermhoesjes voor onaangekondigde telefoons (maar dat kan ik natuurlijk fout hebben).

(via)

Laat wat van je horen

*