Vraag naar de Samsung Galaxy S4 groter dan het aanbod (update 3: ‘tekort zal niet lang duren’)

Update 3: Inmiddels is duidelijk dat de vraag naar de Galaxy S4 simpelweg groter is dan Samsung zelf had durven verwachten. Maar, zoals je ook HIER al kon lezen, is de verwachting dat eventuele leverachterstanden snel weggewerkt zullen worden. De eerste voorraad toestellen arriveert vandaag in ons land, maar op de volgende leveringen zal niemand lang hoeven wachten. Een rondvraag leert dat deze al halverwege volgende week – rond 1 mei – wordt verwacht. En nu maar duimen dat dit allemaal klopt 😉

Iedereen die zijn eigen levertijden/verwachtingen en de daarbij behorende informatie hieronder wil delen is natuurlijk meer dan welkom – daar hebben andere bezoekers dan mogelijk ook iets aan. En het helpt mij straks een overzicht te maken met de gangbare levertijden per winkel of provider. Bijvoorbaat dank dus, en dank aan iedereen die dit hieronder, of onder DIT bericht al deed!

samsung-galaxy-s4-tekort

Update 2: Ondanks mijn eerdere, optimistische berichtgeving dat het tekort aan leverbare Galaxy S4’s alleen voelbaar zou zijn in de VS, hoor ik inmiddels uit meerdere hoeken dat ook in Nederland het aantal beschikbare toestellen aanvankelijk minder is, dan het aantal reserveringen.

Wat dit betekent voor iedere individuele reservering valt uiteraard niet te zeggen – dat verschilt per winkel.

Al met al komt het erop neer dat de leveringen de eerste week, danwel weken, min of meer gefaseerd zullen plaatsvinden. Daarbij krijgen leveringen voor mensen die al eerder hun bestelling plaatsten uiteraard voorrang, ten opzichte van nieuwe orders.

Update: Inmiddels verspreid het nieuws over een mogelijk leveringstekort van de Samsung Galaxy S4 zich als een lopend vuurtje – hoewel de omvang van het tekort absoluut niet duidelijk is. Vanochtend mengde de Russische insider Eldar Murtazin – die eerder al o.a. de datum van de onthulling van de Galaxy S4 exact voorspelde – zich in de kwestie.

Volgens hem treft het tekort alleen de Verenigde Staten. Het is ook daar, dat de verschillende providers al lieten weten het toestel pas over enige weken te kunnen leveren – in tegenstelling tot ons land, waar de releasedatum – overmorgen! – gewoon lijkt te blijven staan. Al met al is er maar weinig dat duidt op daadwerkelijke leveringsproblemen, hoewel het natuurlijk even afwachten is tot de eerste batch toestellen uitverkocht is, en er verdere leveringen moeten plaatsvinden.

Oorspronkelijke bericht:

Noumoe. Ruim twee weken geleden dook het al op als onopvallend bericht: de vraag naar de Galaxy S4 verrast ook Samsung zelf. Vandaag blijken de Zuid-Koreanen gewoon maar te hebben toegegeven dat er niet direct vanaf de officiële release – 27 april – genoeg toestellen zullen zijn om aan de volledige vraag te voldoen.

Destijds werd er al gespeculeerd dat Samsung niet voldoende geheugenchips kan produceren om aan de vraag te voldoen. En dat, terwijl Samsung nota bene ’s werelds grootste producent is van – jawel! – geheugenchips.

Overigens verwacht Samsung zelf de productieachterstand al in de komende weken weer weggewerkt te hebben, dus al te erg zullen de ‘tekorten’ niet worden. Of, in de woorden van Samsung zelf:

”Due to overwhelming global demand of Galaxy S4, the initial supply may be limited. We expect to fulfill inventory to meet demands in the coming weeks.”

Laten we dat dan maar van harte hopen!

(via)

Reacties

 1. Willy Wonka zegt:

  Hopelijk mag ik die van mij wel vrijdag of zaterdag in ontvangst nemen.

  • jan van rijswijk zegt:

   Volgens de site van HI.nl zou ik de mijne pas 8 mei krijgen. hopelijk gebeurt het wat eerder. Ik was er tijd bij om te bestellen.

 2. Als ik mijn track & trace nummer invoer voor de bestelde S4 bij HI geeft het systeem aan dat die van mij 8 mei verzonden zal worden! Ik hoop toch echt dat ie wat eerder komt want 1 mei ga ik op vakantie dus zou meteen mooi de nieuwe camera kunnen testen!

  • Vincent zegt:

   Bedoel je dat je je ordernummer en postcode invoert?

   Hierbij komt bij mij dan 25 april te staan..
   Dus volgens mij hoef je je daar nietzoveel van aan te trekken.

 3. Klopt, dat hoop ik ook.
  Ze zeiden bij Vodafone dat ik één van de eersten was die hem pre orderde, hopelijk heb ik geluk want m’n HTC desire HD is echt keihard aan vervanging toe!

 4. Aaaaaaarch, ik hoop ook dat ie toch eerder komt als 8 mei hoor!!, heb er zoooooo naar uitgekeken, duimen dus!
  Meestal zet hi ook een iets ruimere levertijd als in werkelijkheid, dus………………

  • Vincent zegt:

   Heb jij ook besteld bij HI?
   Ik wordt echt gek van het wachten. Ben er vanuit gegaan dat ik hem dit weekend ontvang maar moet het eerst nog maar is zien..

   • sophie zegt:

    Ik heb gisteren te horen gekregen van Hi dat ze verwachten de eerste dagen van mei te kunnen leveren. Ik heb de dag dat het kon, gelijk gereserveerd, dus hopelijk hoor ik bij die eerste groep die hem binnenkrijgt. Ik wacht met smart!!

 5. gerdie zegt:

  Ik kreeg van Hi te horen dat ik de eerste was die de S4 besteld heb. Namelijk al in maart. Ze zeiden toen dat ik de S4 al rond de 18e zou krijgen……nou heb ik die dus nog niet! Ben benieuwd wanneer ik hem dan krijg. Als ik deze vrijdag nog niet heb ga ik terug naar de winkel!

  @Andre hoe kan ik controleren op Hi.nl wanneer ik mijn S4 zou krijgen?

 6. Ik heb die van mij bij centralpoint besteld en inhet begin zou die net als alle andere op 1 mei verzonden worden, dus 3-4 weken geleden daar besteld. Maar nu is het al 16 mei! Geworden echt triest zo lang, ik had hun een mailtje gestuurd en ze zeiden hij zal eerder later komen dan eerder! 🙁

 7. Vincent zegt:

  Ben net gebeld door KPN dat ze zaterdag langs komen met de telefoon en om mijn contract te tekenen 🙂 🙂 🙂 🙂

  • Maak dat de kat wijs ?! Je praat inmeervoud (dus meer dan 1 komt er langs) maar zelfs als er 1 komt: dat geloof je toch niet, ze gaan toch niet alle bestellers persoonlijk langs om een toestel te leveren en een contract te tekenen ?? Als dat wel zo is ga ik bij KPN solliciteren als verandermanager en veel kosten besparen. Moet je eens voorstellen als er 2000 besteld zouden zijn .. hahahahahahaha

 8. Vincent zegt:

  Vincent, wanneer heb je de telefoon besteld?

 9. weet iemand ook wanneer the phonehouse hem uitleverd?

 10. Vincent zegt:

  Hoi andere Vincent 😉 … ik heb hem ongeveer een maand geleden besteld.

 11. Ik heb hem bij de belcompany besteld en ik kan hem als het goed is zaterdag al halen.
  Ik heb hem al 2 weken geleden besteld en ik was de eerste.
  Morgen krijg ik te weten hoelaat hij binnen komt.
  Zo spannend!

 12. Vincent zegt:

  marvin,

  HI gesproken en gaven aan een tekort te hebben van -3500 toestellen in de eerste levering.
  Ik heb 2 weken geleden gepreorderd en hij gaf aan dat ik hem dan waarschijnlijk deze week ga ontvangen. Het blijft natuurlijk natte vinger werk.

 13. R.Brouwers zegt:

  Niemand kan er waarschijnlijk weer niets aan doen, zoals gewoonlijk, maar beloof dan ook niets dan reken je er niet op.
  Duimen dat ik hem toch Zaterdag geleverd krijg.
  P.S. Besteld bij GSM deal / Tele 2 abonnement.

 14. R.Brouwers zegt:

  Sorry besteld bij GSMwijzer,

 15. En Jahoor nog 2 weken wachten,net bericht gehad van coolblue ik zat niet bij de eerste batch
  balen!!!!

  • Bij mij ook nu 🙁 heb hem geannuleerd en ga zaterdag naar T-Mobile Rotterdam, hopen dat ik er 1 van de 500 kan bemachtigen

   • Wat hebben jullie precies gehad? Ik heb een e-mail gehad met daarin de tekst dat ik morgen gebeld ga worden. Betekent dit dat ik er wel bij zit? 🙂

 16. Pff naar als ik allemaal hoor dat het pas word geleverd in mei. Dat is ook al met mijn mobiel. ik had gevraagd naar de uitlever datum en ze hoopten hem begin volgende week te kunnen leveren. Wat een baal moment…

  Let’s all have a moment of silence haha.

 17. Die van mij is vertraagd :/ krijg m binnen 2 weken. Pre-order bij Cool Blue

 18. Tamara zegt:

  Heb Gsmwijzer.nl net gebeld. Ze gaan morgen de eerste telefoons versturen. Ze beginnen in de volgorde van de eerste preorders. Ik heb de eerste dag al ge-oreorderd. Dus dénk dat ik m zaterdag heb.

 19. Mijn vriend en ik hebben hem tegelijk besteld, maar de zwarten zijn duidelijk geliefder. Ik krijg morgen bericht wanneer mijn witte geleverd wordt en mijn vriend mag nog 2 weken wachten.. gezellig zeg… not…! Haha

 20. Ik ging naar kpn om hem te reserveren, zegt een jongen dat hij pas over 2 weken komt… Daar geloof ik niks van.

 21. Hallo,

  Ik heb op 10 april een pre-order geplaatst bij Vodafone !!!!!

  Wie kan mij zeggen wanneer ik deze dan ongeveer thuis kan verwachten ????

  Iedereen die hem heeft of gaat bestellen heel veel plezier ermee !!!!!!

  • Als ik jou was zou ik even de 27e naar vodafone bellen.
   Toevallig heb ik vanmiddag gebeld en adviseerden de medewerkers mij dat omdat ze nu zelf ook nog niks weten.
   Wel spraken ze van begin mei…

 22. Mathias zegt:

  Ik heb mijn s4 een maand geleden besteld in belgie (ik ben Belg) en op 14 mei zal mijn toestel klaar liggen.

 23. Dennikx zegt:

  Ik heb de S4 20 maart gepreorderd bij Hi. Heb de laatste tijd ook niks meer gehoord qua mail en sms. Op de website van Hi waar ze je status weergeven staat bij mij voorlopig nog steeds 8 mei. Als ik hierboven lees dat iemand hem waarschijnlijk deze week nog krijgt na 2 weken geleden pas gepreorderd te hebben ben ik zeer benieuwd

  • jan van rijswijk zegt:

   Voor mij geldt precies hetzelfde.besteld 20 maart, ordernr is xx00005. denk dat ik daaruit mag afleiden dat ik toch een van de eersten ben, maar nu (vrijdag 9 uur) nog steeds 8 mei als leverdatum. ga zo nog eens bellen, alhoewel ze daar ook niet veel weten!

 24. Ik heb begin deze maand een pre order gedaan bij The Phone House voor de s4. Weet iemand wanneer deze afgeleverd wordt? Ik kan niet meer wachten aaahhhhhh

 25. Wel opvallend dat de naam Coolblue vaak gevallen is. Ik heb ook een mailtje gekregen met daarin de boodschap dat het nog twee weken duurt. Ik zat bij de pre-orders ergens in de 300. Dit betekent dat ze minder dan 300 toestellen gekregen hebben. Kan zijn dat Coolblue de boot gemist heeft of dat echt de trend is. Niet te hopen….

 26. Ik heb 25-04-2013 een mail van CoolBlue ontvangen dat mijn bestelde telefoon 26-04-2013 wordt verzonden

 27. Eind maart besteld bij Typhone, gister even geïnformeerd… ‘we gaan dit weekend uitleveren, maar kunnen niet alle pre-orders nu al vervullen’

  • Ayodele zegt:

   Ook eind maart besteld en net even gebeld: weekend uitleveren, nog niet binnen, wel genoeg besteld

   hopelijk duurt het niet al te lang

 28. Ik heb m’n zwarte s4 op 9 april besteld bij coolblue en moet helaas nog 2 weken langer wachten….

 29. findecano zegt:

  Ik heb mijn S4 black 23maart gepreorderd bij Hi alleen ik heb nog helemaal geen bericht gehad….ik blijf dus heel benieuwd wanneer ze hem gaan leveren en hoop nog steeds op Zaterdag al word ik wel bang dat het maandag zal worden of nog later :S

 30. Dennikx zegt:

  Net even gekeken bij track en trace van TNT, mijn barcode is niet bekend voor vandaag dus ik denk dat vandaag niks wordt

 31. jan van rijswijk zegt:

  Zojuist gebeld naar HI. Daar werd gezegd dat de toestellen nog niet binnen waren, dat ze eind april geleverd worden en begin mei uitgeleverd. Maar bij de helpdesk zien ze zo ongeveer hetzelfde als is als ik bestelstatus invul.
  Deze week zit er blijkbaar niet in. Hopelijk volgende week dan maar.

 32. richsli zegt:

  bij Hi kunnen ze voorlopig alleen maar de witte uitleveren….. ze hebben nog geen indicatie van wanneer de zwarte toestellen leverbaar zijn…

 33. ChristiaanH zegt:

  Ik ben van plan een los toestel te gaan kopen bij een gewone, ‘bakstenen’ winkel. En als het kan ergens in Nederland morgen. Heb ik ook maar een schijn van kans? Of gaan abo-gebonden telefoons voor en kan ik maar beter nog even wat meer geduld opbrengen en wachten???

  Heb nooit eerder direct na een release een telefoon willen kopen namelijk. Mijn huidige iPhone 4 en de vorige 3G kwamen gewoon als verlenging van mijn abonnement, ruim een half jaar na de introductie van beide toestellen. Ik heb hier dus geen ervaring mee 😉

 34. Ongelofelijk…. Ik dacht samsung heeft alles in de gaten. maar ze zijn net als htc met leveringsproblemen

 35. Sophie zegt:

  Zou je ook nog kunnen switchen naar een witte? Het kan mij nu echt geen moer meer schelen welke kleur hij heeft, als ik hem maar z.s.m. binnen heb. Mijn telefoon is namelijk stuk. Al weken. Ik moet het nu doen met een oude Nokia 3300. Ik bevind me in een hel.

 36. Nou het is geregeld !!!
  Zaterdag wordt hij geleverd net een afspraak gemaakt !!!

  oh ja besteld bij t-mobile pre-order 27 maart

  Succes mensen

 37. Beste Vlasislav,

  Wij zullen vandaag een groot gedeelte van de pre-orders gaan leveren.

  Volgende week woensdag/donderdag zullen wij naar verwachting de rest van de toestellen gaan leveren.

  Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

  Met vriendelijke groet,

  Klantenservice Studentmobiel.nl

  Van: V Babashev [mailto:[email protected]]
  Verzonden: donderdag 25 april 2013 15:43
  Aan: Klantenservice Studentmobiel
  Onderwerp: Re: Ordernummer 846143: Uitleg 64 GB microSD cadeau

  • Willy Wonka zegt:

   Pfff lekker is dat, ik heb nog niets gehoord van Studentmobiel. Volgende keer bestel ik hem wel gewoon bij T-mobile.

   • Net gebeld zegt die vrouw ja vaandag worden er paar verzonden. Maar eerst geven ze aan meeste worden vandaag uitgeleverd.

    Dit is zo vaag, personeel wijkt gewoon af of heeft niet eens juiste info

    Ze vroeg niet eens naar mijn ordernummer. En dan meteen vertellen ja die zit niet tussen

    • Willy Wonka zegt:

     Volgens mij houden ze gewoon de schijn op en hebben ze nog geen Galaxy S4 toestellen. Zullen ze wel eind volgende week krijgen. Heb er weinig vertrouwen in dat we ze deze week nog krijgen of begin volgende week.

 38. richsli zegt:

  degene die hem nu wel krijgen hebben die de witte of de zwarte besteld?

 39. Isabel zegt:

  Ik heb een witte besteld bij typhone, begin april. Toch maar even gebeld, maar niks wijzer geworden…ze krijgen ‘m komende week binnen, maar of het dan ook aan mij geleverd wordt, kunnen ze niet zeggen. Maar weer wachten dan….
  De levertijd is iig al wel aangepast op de site (naar 2 tot 3 weken).

  • Isabel zegt:

   Herstel: ik word vandaag gebeld wanneer ze ‘m komen brengen!

   • Hoi Isabel, hoe is die melding in het werk gegaan? Een mailtje van Typhone gister oid?
    Hoop vandaag nog wat te horen, maar heb er een hard hoofd in… Zwarte besteld, 3 april, nog geen bericht

 40. Track en trace code niet bekend, wordt je ook wijs van… 16 april pas besteld

 41. Jeroen zegt:

  Ik heb net mail ontvangen, ik kon hem zaterdag laten bezorgen. Klikte op maandag 29 april voor ontvangst en de (27ste) zat al weer vol voor de bezorger. Achja was toch het weekend weg. Heb t-mobile en zwarte versie 🙂 zo blij!!! Hopelijk valt het voor de rest ook mee qua wachten. Ik had begin april pre-order gedaan. Gelukkig niet 2 weken te wachten 🙂

 42. Status staat bij meeste mensen die via Hi bestellen op 8 mei, maar dat is een indicatie.
  Zwarte is gewilder en zal sneller op zijn.. dan maar wit bestellen…..

 43. Vincent zegt:

  Wie o Wie heeft zijn s4 besteld bij HI, en heeft uberhaupt al iets gehoord?
  Ze sturen me niks en houden me ook niet op de hoogte. Hoe zit dit met jullie?

 44. Ik zou hetzelfde willen weten van KPN. Als je ze belt doen ze vaag en weten ze van niks. Zijn er al mensen die hem bij KPN hebben besteld en iets hebben gehoord. En wanneer heb je hem dan gepreorderd??

 45. Roelof zegt:

  Bij mij wordt de S4 black mist morgen tussen 11 en 18uur afgeleverd. Was member van de phonehouse priority club! Hell yeah!!

 46. Tamara zegt:

  Gsmwijzer.nl heeft ze nog niet binnen. Ze hopen ze aan het eind van de middag nog binnen te krijgen en te kunnen verzenden. Anders gaan ze maandag pas weer verzenden.

 47. RobinF zegt:

  KPN gebeld. en die vertelde mij dat ze morgen alle toestellen binnen krijgen, en dat ik em na het weekend kan verwachten, zal maandag of woensdag zijn

 48. Ik krijg m morgen binnen via koerier.mag t pakketje open maken en de s4 testen en dan pas betalen. Goede service 😉 kost me wel 20 euro extra. Maar met 695 voor het toestel maakt mij die 20 eurootjes ook niet meer uit 🙂

 49. Tamara zegt:

  Gsmwijzer.nl heeft de mijne verzonden. Dus ze zijn binnen!!! Yeah!!!

 50. Ik heb nog niks gehoord over studentmobiel.nl ze houden me ook niet op de hoogte niks… balen

 51. ik heb net the phonehouse gebeld naar dat direct leverbaar op hun site stond had ik gelezen via had ik gelezen via deze site nou gebeld en hij zei dat hij nog maar 2 witte had dus ik heb 1 achter uit laten leggen en kan ik morgen rond 11 uur ophalen ja ik ben benieuwd als het ook echt gaat gebeuren dat ze hem hebben maar ik ga gewoon morgen mooi op het fietsje naar groningen en dan maar hopen en bidden dat ze hem hebben hahahaha

 52. Alshamany zegt:

  Ik heb mijn galaxy s4 op 30-3 besteld via t-mobile zelf. Ik heb vanmiddag een mail gekregen van de leverancier en hij komt morgen langs! Dat is geweldig nieuws! Ik ben benieuwd!

 53. Heb van Coolblue een mail gehad dat mijn S4 is verzonden…krijg em morgen eindelijk binnen 😀
  P.s. Ik heb em 25/3 gepreorderd

 54. Slecht zeg.. ik krijg geen bericht van studentmobiel niks… heb al om verhaal gevraagd bij ze maar ik krijg niks terug…

 55. Tommetje zegt:

  Hallo mensen!!;)
  K heb vanavond via track en tracé bericht gekregen dat ik het morgen kan verwachten.. Tussen 2 en 4 heb hem gisteren telefonisch besteld via Hi heb een witte met 4g en ben net in de KPN winkel geweest in Winterswijk en daar lag hij al in de winkel’! Dus mensen ga snel naar de achterhoek (in Gelderland )

 56. Krijg net mailtje van Vodafone binnen dat hij is verstuurd, hoop dat hij morgen wordt afgeleverd.

  Het toestel dat je hebt gekozen bij je contractverlenging is verstuurd. Onderaan deze e-mail staan alle gegevens.Met dit nieuwe toestel kun je via het supersnelle en betrouwbare netwerk van Vodafone makkelijk het internet op, waar en wanneer je wilt. Indien je bij je abonnement extra data-simkaarten hebt besteld, dan worden die geleverd als een aparte bestelling.

 57. Sam Spigt zegt:

  Ik heb de Galaxy S4 een maand geleden besteld bij HI, en ik had hier en daar wat opgezocht. HI zij dat ik mijn Galaxy S4 27april krijg. Dus dat word afwachten..

 58. Sam Spigt zegt:

  Oh leuk ik heb em 30maart besteld bij HI en ik krijg em pas donderdag 2mei, met 2gb internet en 150minuten, 54euro per maand. -,-

 59. Yes!
  Op Samsung staat nu dat Vodafone voldoende voorraad heeft. ( Ook in de winkels )
  En aangezien alle goede reacties over de bestelde abbonementen bij Vodafone ga ik er van uit dat hij morgen voor me klaar in de winkel ligt! 😀
  Heb heb daar ge-preordered en haal hem dus morgen op!!!!!

  Kan niet wachtten.

 60. iemand al iets gehoord van winkel AZerty ?

 61. matthijs zegt:

  7 april abonnement bij vodafone verlengd (telefonisch) en gisteravond mail omtvangen dat de s4 is verstuurd, maar of ik ‘m dan vandaag binnenkrijg….

 62. Sprak gisteren iemand en die kreeg van Hi bericht dat het vandaag wordt bezorgd. Ikzelf heb met priority club de S4 op 18 maart besteld via phonehouse.nl. Wanneer je het krijgt, is erg onduidelijk. Daarnaast is het natuurlijk vreemd dat als je niets hebt besteld kennelijk de S4 in de winkel vandaag kan halen en dat je via priority club maar moet afwachten wanneer (waar betaal je dan voor priority club???)

 63. Besteld bij Bol.com (los toestel), de witte. Wordt vandaag tussen 14:30-16:30 door Postnl afgeleverd 🙂

 64. Sta in rotterdam bij de tmobile shop. Vandaag een actie en ze hebben 500 toestellen

 65. Net met hi gebeld. Eindelijk een ordernummer gekregen, krijg hem wss 2mei. Verder kreeg ik te horen dat ze mondjesmaat de witte s4 gaan leveren en ze niet zeker wist wanneer ze de zwarte gaan leveren. Hoe lastig t ook is, geduld hebben maar….

 66. findecano zegt:

  Helaas, ik hoor denk ik bij de mensen die een week moeten wachten :S

  ik heb zelf een pre order gemaakt bij hi op 23 maart maar heb nog niks gehoord dus hoop nu maar op 1 of 2 mei en zelfs de hi winkel in hilversum krijgt de S4 zelfs pas VOLGENDE week binnen :S

 67. Dat is balen voor al die preorder mensen ik ga op de dag van de release naar de belcompany en ik heb hem al wel woohooo vette shit man!

 68. Besteld via Phonehouse.nl en kan de S4 nu ophalen (winkel belde).

 69. Hoe zit het met wehkamp?
  Weten jullie misschien er wat van?

  • Leander zegt:

   Nabil,

   Ik heb het ook bij Wehkamp gereserveerd maar ze zijn echt heel onduidelijk in mijn email.
   Ik ga niks meer kopen van hun want het duurt te lang en ze zijn echt onaardig als je een email stuurt. Er staat 1 week dus ik denk dat we ze woensdag krijgen. Als ik woensdag nog steeds niks hoor dan ga ik het annuleren.

 70. Ik sloeg toevallig de lokale krant eens open en zag dat er een actie bij Mediamarkt in Almere was (Blue carpet event van samsung). Heb nu de S4 gratis en een cadeaukaart vaan 100 euro voor de mediamarkt en dat zonder pre-order

 71. Ik heb em net binnen!! Had zaterdag al gekund, maar toen de postbode aanbelde was ik niet thuis. Hulde aan Vodafone dus.

 72. Jeremy zegt:

  Hey Marvin,
  Op de website van Tele2 staat dat ze binnen week kunnen leveren (dat staat nog niet in je overzicht)
  PS
  bedankt voor deze website!!

Laat wat van je horen

*