Vooruit dan: nog één mooi Samsung Galaxy S4 concept

Nu we de datum weten waarop de Samsung Galaxy S4 onthuld zal gaan worden, kunnen we ook langzaam stoppen met fantaseren over het uiterlijk van het toestel. Maar ik zag één conceptontwerp voorbij komen op Twitter dat laat zien hoe de Galaxy S4 eruit zou kunnen zien mét rechtere hoeken én metalen randen. Conform de laatste roddels dus.

samsung-galaxy-s4-concept-12

De ontwerper is overigens niemand minder dan Daniel UY, de man die vorig jaar al angstwekkend nauwkeurig het ontwerp van de Galaxy S3 ‘voorspelde’ – voordat het toestel onthuld was dus. De beste man is dus een kei in het verwerken van halfslachtige informatie tot een totaalontwerp.

En dus zien we een toestel dat redelijk rechte hoeken heeft, en vrij smalle randen boven en onder het scherm. Ook de metalen rand zien we netjes op zijn plaats zitten. Alleen de fysieke Home toets ontbreekt hier, terwijl de Galaxy S4 hier schijnbaar wel over zal beschikken.

Wat denk je? Zou Samsung zoiets uit haar designkoker geperst krijgen? En zou je daar blij mee zijn, of juist niet?

(via)

Reacties

 1. Hier zou ik zeker wel blij mee zijn. Ik ben alleen een voorstander van de home knop, dus die mis ik wel.

 2. mij lijkt een onzichtbare, niet fysieke volume rocker wel mooi
  net die twee lichtgevende niet fysieke knoppen op de s3 (naast de home knop)
  maar dan niet lichtgevend.
  Dus als je naar beneden ‘slide’ gaat het volume omlaag
  en als je naar boven ‘slide’ gaat het volume omhoog
  een aanrakings gevoelige zijkant zegmaar.

 3. L Schotanus zegt:

  Hier zou ik heel blij mee zijn. ik vind hem mooier dan de s3

 4. Ik weet bijna 100% zeker dat samsung er ook nog een fysieke home knop aan toe gaat voegen. Voor de rest mooi ontwerp, wat mannelijker dan de S3. Dit mag hem best wezen mits er een fysieke home knop op zit

 5. Zeer mooi maar mij valt op dat de “mockups” vaak mooier zijn dan het eindresultaat. Ik vond de mockups van de s3 ook veel mooier.

 6. Vind het een mooi lengte, wel te smal.. mag wel breder..

  anders is alles op je scherm zo rechthoekkig lang..

  Verder vindik die home knop wel belangrijk.

  En hoop ik dat dit DE TOESTELLL gaat worden.

  gr

 7. Mooie lengte, wel vind ik de breedte te small.
  Mag dus wel breder zijn, anders is alles op je tel. zo lang rechthoekkig..

  verder is de home knop belangrijk.

  En hoop ik dat dit DE TOESTELL, gaat worden

  gr

Laat wat van je horen

*