Volgende update Samsung Galaxy S4 mogelijk direct naar Android 4.4.4

Hoewel de vorige grote update voor de Samsung Galaxy S4 een aantal nieuwe features naar het toestel bracht, bleef het Android besturingssysteem zelf bij versie 4.4.2. Nieuws uit de VS lijkt erop te wijzen dat de volgende update wel eens direct naar Android 4.4.4 zou kunnen zijn.

samsung-galaxy-s4-nieuwe-update-duitsland

Het is alweer even geleden dat er geruchten opdoken over een aankomende update naar Android 4.4.3 voor de Galaxy S4 en haar varianten. Na deze geruchten werd het stil, en zo draait het toestel dus ook nu op Android 4.4.2. Niks mis mee natuurlijk, maar toch is het interessant om te zien dat Amerikaanse providers deze week massaal hun Galaxy topmodellen updaten naar Android 4.4.4, inclusief de Galaxy S4 van de Amerikaanse tak van T-Mobile.

Hiermee lijkt bevestigd te worden wat menigeen al vermoedde: Samsung zou Android 4.4.3 wel eens over kunnen slaan, om een aantal toestellen sneller naar Android 4.4.4 – de nieuwste, officiële versie van het systeem – te brengen.

Daarmee weten we natuurlijk nog niks over welke update wanneer op de Nederlandse Galaxy S4 versies zal arriveren. Maar in ieder geval lijkt duidelijk waarom het zo lang duurt voor Android 4.4.3 naar het toestel komt: deze komt waarschijnlijk dus níet. En zo is het wachten dus op Android 4.4.4, waarvan de uitrol  in de VS is begonnen, maar die verder nog nergens beschikbaar is.

(via)

Reacties

 1. Kan niet wachten tot de update komt.
  Hopelijk zijn hiermee ook de problemen van de laatste update opgelost.

 2. Hi Lowieke,
  Als ik jouw reactie goed begrijp heeft de vorige update op jouw S4 voor problemen gezorgd, klopt dat? Ik overweeg de aanschaf van een S4 ipv een S5 vanwege de betere cameraprestaties maar ben op zoek naar info over de besturingssystemen van de S4 versus de S5 of ik niet een domme beslissing aan het nemen ben.
  gr. Anita

  • Laatste update van de S4 geeft inderdaad nog steeds problemen Anita. Ondanks dat er ook alweer een stabiliteitsupdate is geweest. Opvallend veel eigenaren klagen over de problemen zoals een “freeze”, “vanzelf rebooten”, “uitvallen tijdens bellen” enzovoort. Samsung Nederland blijft ontkennen dat het aan de update ligt. Volgens Samsung Nederland zijn alle toestellen met problemen defect. Ook na zogenaamd herstel door de Samsung servicepunten blijven de problemen bestaan.

   Een verkeerde update kan altijd gebeuren, maar neem dan als fabrikant/importeur wel de klachten serieus en probeer dan ook de problemen op te lossen.

   • Ik heb een factory reset uitgevoerd en nu zijn mijn problemen opgelost. Het lag weldegelijk aan de software update trouwens. Niks mis met mijn toestel en die van vele andere. Samsung heeft er wel vaker een handje van om de schuld weg te schuiven, zal wel iets juridisch zijn ofzo.

    • Werkt bij helaas niet die factory reset.

     • Marcel Ensink zegt:

      Heb sinds kort de S4 MINI. Software update is wel degelijk het probleem. Kreeg het nieuwe toestel en meteen had ik het probleem al met de accu die heel snel leeg ging. Complete reset gedaan en alles was dus gewist en na reboot en herinstallatie van apps helemaal perfect. Accu duur was wel 2 dagen bij normaal gebruik. Na een aantal dagen vroeg het toestel om vervolgens een software update te doen. Dit gedaan en nu is het weer mis met de accu. Conclusie: SOFTWARE UPDATE VAN SAMSUNG IS WEL DEGELIJK HET PROBLEEM!!!!!!

  • Mijn vrouw heeft een witte S4, ik zelf heb een S4 Black Edition. Wij hebben beide geen problemen met de telefoons! Beide nieuw gekocht, beide een update gehad. Zij heeft Vodafone en ik heb KPN. Wij zijn gek van Samsung telefoons, altijd geweest. Wij zijn tevreden gebruikers, maar kan de keuze niet maken voor jou. Dat moet jezelf doen. Denk dat je met S4 en S5 beide een super keuze maakt.

   ps. Updates pakken via de Pc en Kies. Niet via wifi (Ota) installeren. Via kabeltje is 100% zekerheid.

 3. S5 is beter dan de S4, dat lijkt me wel zo logisch. Hoef je geen expert voor te zijn..

  • of anders kijk je even op youtube, talloze video’s hierover..

   • Je kan beter de s4 nemen dan de s5 of wacht op de s6 de s was slecht de s2 goed de s3 slecht de s4 goed de s5 slecht dus de s6 weer goed.

    • Hoe kom je daar nou weer bij dat de S5 slecht is, ipv klakkeloos anderen te geloven kun je je beter verdiepen in de telefoons zelf. Ja de S was gewoon normaal, S2 goed, S3 nog beter, S4 heel goed, en de S5 is nog beter, snap niet hoe je erbij komt dat ie slecht is. Beter iets eerst uitzoeken zou ik zeggen dan zomaar van anderen overnemen. Wou je ook zeggen dat de Golf 5 zogenaamd beter is dan de Golf 6 of 7?

     En ja de S6 zal ook wel beter worden zoals bij elk nieuw toestel.

     • De vergelijking van de Golf met met de Galaxy S lijn in natuurlijk ver gezocht vind je niet? Heeft er totaal niks mee te maken. Maar als we dan toch het auto straatje in gaan te vergelijking, het kan wel degelijk zo zijn dat een nieuwer model minder goed is in vergelijking met het oude model. Kijk maar naar de peugeot 205, top bak, 206 minder goed, 207 slecht, 208 top bak. Zo kan het dus wel zo zijn dat een nieuwer model betere hardware heeft maar minder goed functioneerd. Dat is wat ik denk dat Marvin bedoelt.

    • Ik geef je helemaal gelijk Marvin. Geen enkele reden om van s4 naar s5 over te stappen. Just like IPhone 5S en Iphone 6.

 4. John Dierx zegt:

  ja ja Samsung, is al laat met deze update android 4.4.4, maar ja wanneer is de laatste keer geweest dat Samsung op tijd was. nou ja we gaan ons maar weer lekker maken. en een tijdje wachten, of voelt Samsung misschien de hete adem dan de nieuwe Iphone in zijn nek de IPHONE 6 of de 6 plus.nou ze mogen wel uitkijken. anders raken ze de 1e plaats kwijt. maar sinds de update 4.4.2 kan ik geen apps meer SD verplaatsen, soms lukt het wel met enkele en dit mis ik wel, want dat was hiervoor wel goed geregeld. voor 4.4.2 kon je apps wel verplaatsen. Nou Samsung het woord is aan jullie, moeten we weer lang wachten, of laten jullie ons schrikken door heel snel te komen met de nieuwe update 4.4.4. ????

 5. Mensen praten zoveel onzin he, een marginale groep die denkt te weten hoe alles in elkaar zit, maar los daarvan hoe komen jullie in godsnaam bij dat een nieuw toestel, met betere hardware en snellere proces, nieuwere chip en nieuwere software slechter kan zijn dan het voorgaande model?

  Als er al iets mankeert aan de toestellen dan ligt het meestal aan de software, die daardoor niet perfect functioneert en zodoende je hardware eigenschappen niet maximaal benut wordt, maar daar zijn ook die updates voor, niet dat die elke keer perfect zijn, maar dat is bij alles zou.

  Als je er niet tegen kunt, dan koop je een ander toestel, eigenlijk helemaal geen Samsung maar Iphone of een stoch Android telefoon zoals de OnePlusOne ofzo.

 6. Yes ik kan niet eens wachten voor dat update yuppie

 7. Totaal niets mis met mijn toestel / software. Vodafone, S4, android 4.4.2
  Nooit een freeze of plotselinge uitval, gewoon een super stabiel apparaat!

 8. Heb zelf een s4 black edition versie en geen problemen met het toestel, alles werkt prima.
  Hiervoor ook de S, S2 en S3 gehad zonder problemen

 9. christian zegt:

  Als geld geen rol speelt zou ik voor de S5 gaan. Die is in alle opzichten beter dan de S4. Als je geld wilt sparen kun je gerust voor de S4 gaan. Is al een tijdje op de markt maar het blijft wel een goede toestel.

 10. Lilian Waterlander-Broumels zegt:

  Ik krijg steeds het scherm:

  Sms en nu beter

  Dit scherm verdwijnt niet vanzelf. Moet ik op ja of nee drukken. Dit is sinds de laatste update. Iemand ervaring mee?

 11. Dave Hildebrand zegt:

  Ook ik heb al 4 maanden een Samsung S4 en nog geen enkel probleem gehad!!
  Het is een Super telefoon !

 12. nog geen probleem gehad met S4 GT I9506.Ik gebruik airdoid om alles van iMac naar S4 te zetten.
  Met google now en google drive heb je ook meer mogelijkheden die de S4 beter maken volgens mij

 13. W Debets zegt:

  Mijn hoop is gevestigd op deze nieuwe update. Mijn s4 mini limited edition en mijn echtgenote s4 van nog geen maand geleden aangeschaft via abonnement T-mobile. op zich schitterend toestel. Maar sinds laatste update een ramp. Ik hoop dat ie goede update gauw komt…….

 14. “en zo draait het toestel dus ook nu op Android 4.4.2. Niks mis mee natuurlijk”
  Niets mis mee??
  Het toestel houdt nog geen 2 minuten een wifi verbinding vast, zelfs niet als je ‘m vlakbij de router houdt. Hij geeft geheid een melding over een onstabiele wifi verbinding.
  Voor alle duidelijkheid: er is niets mis met ons wifi signaal: Onze S3, Galaxy tab pro, iPad en iPod om maar een paar apparaten te noemen die gebruik maken van onze wifi hebben nooit problemen met de verbinding.
  Het is ook een bekend probleem, zie diverse forums.
  Het is dan ook buitengewoon teleurstellend dat Samsung dit niet gewoon netjes oplost.
  Zo hebben we eigenlijk niets aan de S4.
  De reputatie van Samsung heeft hierdoor bij ons zodanig een deuk opgelopen dat alle volgende apparaten hier in huis hoe dan ook niet van Samsung zullen zijn. We zullen aan vrienden, kennissen, collega’s en via social media Samsung dan ook zeer sterk afraden.

 15. Gert Groffils zegt:

  Hallo,

  Ik heb de volgende problemen met mijn S4 mini :
  Al van voor de update :
  De telefoon wordt niet meer herkend als massaopslag .
  Ik kan er dus niets meer opzetten via de pc..
  Zeer vervelend!!
  Weet iemand een oplossing??

  Na de update :

  De batterij laadt niet meer op .
  De telefoon geeft wel aan dat hij aangesloten is op het stopcontact maar hij laadt gewoon niet op. Percentage was gezakt van 30 naar 20%
  Ik heb de batterij er intussen uitgenomen en nu staat deze plots op 0% ???
  Als ik hem loskoppel valt hij na een paar seconden alweer uit…
  Moet ik nu plots een nieuwe batterij gaan bestellen of zou er iets anders aan de hand zijn??
  Wie weet raad??

  Alvast Bedankt!

  • Michael zegt:

   Beste Gert,

   Over de batterij is denk ik sprake over de wel bekende batterijprobleem van Samsung. De punten die u noemt komen zeer dicht bij mijn probleem die ik had. (Ik had last van dat de batterij kapot was). Deze kunt u na melding bij Samsung een gratis nieuwe aanvragen!

   Over de massaopslag komt mij minder bekend voor. Heeft u als u de telefoon koppelt aan de PC/Laptop ook een soort melding/notivicatie in de balk bovenaan? Hier kan u vaak op klikken (na ontgrendeling) en kiezen via welke verbinding u contact wilt maken (USB verbinding, Kies programma etc…).

   Ik hoop u hiermee meer informatie over uw probleem mogen geven.

   Met vriendelijke groet,

   Michael

 16. Ik heb mog altijd niet de update met kid mode hoe komt dah ?

 17. Sorry, misschien komt het niet zo slim over maar ik vraag me af wat “kies” is als je de telefoon aansluit op de computer..
  Ik heb ook erge problemen met mijn telefoon sinds de laatste update..
  Alvast bedankt!

  • Michael zegt:

   Beste Linda,

   Kies is een soort PC studio van Samsung. Deze kunt u gratis installeren van de website van Samsung (http://www.samsung.com/nl/support/usefulsoftware/KIES/).

   In dit programma kunt u bijvoorbeeld uw bestanden, foto’s, geluiden en bijvoorbeeld video’s beheren. Deze kunt u samen met uw PC/Laptop synchroniseren met uw telefoon.

   Hiernaast is het ook mogelijk om uw contacten, agenda en taken te synchroniseren met Outlook (2007, 2010 en latere edities) met uw telefoon. Omgekeerd is ook mogelijk of alleen bijvoorbeeld als u uw agenda wilt synchroniseren.

   Als ene laatste optie kunt u nog een back-up maken van uw telefoon. U kunt bijvoorbeeld kiezen dat u alleen uw contacten wilt back-uppen, uw apps of dat u toch alles wilt back-uppen.

   De laatste optie (die ik altijd gebruik) is de besturingssoftware updaten voor uw mobiele telefoon van Samsung. Dit kunt u ook gewoon via uw toestel doen maar ik gebruik liever het Kies programma die deze via de USB verbinding update op uw apparaat. (Desgewenst kunt u ook mogelijk een Noodherstel uitvoeren als de nieuwe update niet (helemaal) is goed geïnstalleerd).

   Ik hoop u hiermee wat meer informatie te hebben mogen geven over het Kies programma van Samsung.

   Met vriendelijke groet,

   MichaelVolgende update Samsung Galaxy S4 mogelijk direct naar Android 4.4.4

   11 SEPTEMBER 2014 BY MARVIN 27 REACTIES

   Hoewel de vorige grote update voor de Samsung Galaxy S4 een aantal nieuwe features naar het toestel bracht, bleef het Android besturingssysteem zelf bij versie 4.4.2. Nieuws uit de VS lijkt erop te wijzen dat de volgende update wel eens direct naar Android 4.4.4 zou kunnen zijn.

   samsung-galaxy-s4-nieuwe-update-duitsland

   Het is alweer even geleden dat er geruchten opdoken over een aankomende update naar Android 4.4.3 voor de Galaxy S4 en haar varianten. Na deze geruchten werd het stil, en zo draait het toestel dus ook nu op Android 4.4.2. Niks mis mee natuurlijk, maar toch is het interessant om te zien dat Amerikaanse providers deze week massaal hun Galaxy topmodellen updaten naar Android 4.4.4, inclusief de Galaxy S4 van de Amerikaanse tak van T-Mobile.

   Hiermee lijkt bevestigd te worden wat menigeen al vermoedde: Samsung zou Android 4.4.3 wel eens over kunnen slaan, om een aantal toestellen sneller naar Android 4.4.4 – de nieuwste, officiële versie van het systeem – te brengen.

   Daarmee weten we natuurlijk nog niks over welke update wanneer op de Nederlandse Galaxy S4 versies zal arriveren. Maar in ieder geval lijkt duidelijk waarom het zo lang duurt voor Android 4.4.3 naar het toestel komt: deze komt waarschijnlijk dus níet. En zo is het wachten dus op Android 4.4.4, waarvan de uitrol in de VS is begonnen, maar die verder nog nergens beschikbaar is.

   (via)

   Onderwerp: Nieuws, Updates
   Reacties
   Lowiekse zegt:
   11 september 2014 op 15:58
   Kan niet wachten tot de update komt.
   Hopelijk zijn hiermee ook de problemen van de laatste update opgelost.

   Beantwoorden
   Anita zegt:
   12 september 2014 op 08:18
   Hi Lowieke,
   Als ik jouw reactie goed begrijp heeft de vorige update op jouw S4 voor problemen gezorgd, klopt dat? Ik overweeg de aanschaf van een S4 ipv een S5 vanwege de betere cameraprestaties maar ben op zoek naar info over de besturingssystemen van de S4 versus de S5 of ik niet een domme beslissing aan het nemen ben.
   gr. Anita

   Beantwoorden
   Lowiekse zegt:
   12 september 2014 op 14:30
   Laatste update van de S4 geeft inderdaad nog steeds problemen Anita. Ondanks dat er ook alweer een stabiliteitsupdate is geweest. Opvallend veel eigenaren klagen over de problemen zoals een “freeze”, “vanzelf rebooten”, “uitvallen tijdens bellen” enzovoort. Samsung Nederland blijft ontkennen dat het aan de update ligt. Volgens Samsung Nederland zijn alle toestellen met problemen defect. Ook na zogenaamd herstel door de Samsung servicepunten blijven de problemen bestaan.

   Een verkeerde update kan altijd gebeuren, maar neem dan als fabrikant/importeur wel de klachten serieus en probeer dan ook de problemen op te lossen.

   Beantwoorden
   Tim zegt:
   12 september 2014 op 14:35
   Ik heb een factory reset uitgevoerd en nu zijn mijn problemen opgelost. Het lag weldegelijk aan de software update trouwens. Niks mis met mijn toestel en die van vele andere. Samsung heeft er wel vaker een handje van om de schuld weg te schuiven, zal wel iets juridisch zijn ofzo.

   Beantwoorden
   Lowiekse zegt:
   12 september 2014 op 18:17
   Werkt bij helaas niet die factory reset.

   Beantwoorden
   Steef zegt:
   14 september 2014 op 09:30
   Mijn vrouw heeft een witte S4, ik zelf heb een S4 Black Edition. Wij hebben beide geen problemen met de telefoons! Beide nieuw gekocht, beide een update gehad. Zij heeft Vodafone en ik heb KPN. Wij zijn gek van Samsung telefoons, altijd geweest. Wij zijn tevreden gebruikers, maar kan de keuze niet maken voor jou. Dat moet jezelf doen. Denk dat je met S4 en S5 beide een super keuze maakt.

   ps. Updates pakken via de Pc en Kies. Niet via wifi (Ota) installeren. Via kabeltje is 100% zekerheid.

   Beantwoorden
   A zegt:
   12 september 2014 op 08:58
   S5 is beter dan de S4, dat lijkt me wel zo logisch. Hoef je geen expert voor te zijn..

   Beantwoorden
   A zegt:
   12 september 2014 op 09:31
   of anders kijk je even op youtube, talloze video’s hierover..

   Beantwoorden
   marvin zegt:
   12 september 2014 op 14:43
   Je kan beter de s4 nemen dan de s5 of wacht op de s6 de s was slecht de s2 goed de s3 slecht de s4 goed de s5 slecht dus de s6 weer goed.

   Beantwoorden
   A zegt:
   12 september 2014 op 19:20
   Hoe kom je daar nou weer bij dat de S5 slecht is, ipv klakkeloos anderen te geloven kun je je beter verdiepen in de telefoons zelf. Ja de S was gewoon normaal, S2 goed, S3 nog beter, S4 heel goed, en de S5 is nog beter, snap niet hoe je erbij komt dat ie slecht is. Beter iets eerst uitzoeken zou ik zeggen dan zomaar van anderen overnemen. Wou je ook zeggen dat de Golf 5 zogenaamd beter is dan de Golf 6 of 7?

   En ja de S6 zal ook wel beter worden zoals bij elk nieuw toestel.

   Beantwoorden
   Emiel zegt:
   16 september 2014 op 08:58
   De vergelijking van de Golf met met de Galaxy S lijn in natuurlijk ver gezocht vind je niet? Heeft er totaal niks mee te maken. Maar als we dan toch het auto straatje in gaan te vergelijking, het kan wel degelijk zo zijn dat een nieuwer model minder goed is in vergelijking met het oude model. Kijk maar naar de peugeot 205, top bak, 206 minder goed, 207 slecht, 208 top bak. Zo kan het dus wel zo zijn dat een nieuwer model betere hardware heeft maar minder goed functioneerd. Dat is wat ik denk dat Marvin bedoelt.

   Abdullah zegt:
   25 september 2014 op 21:49
   Ik geef je helemaal gelijk Marvin. Geen enkele reden om van s4 naar s5 over te stappen. Just like IPhone 5S en Iphone 6.

   Beantwoorden
   John Dierx zegt:
   12 september 2014 op 18:32
   ja ja Samsung, is al laat met deze update android 4.4.4, maar ja wanneer is de laatste keer geweest dat Samsung op tijd was. nou ja we gaan ons maar weer lekker maken. en een tijdje wachten, of voelt Samsung misschien de hete adem dan de nieuwe Iphone in zijn nek de IPHONE 6 of de 6 plus.nou ze mogen wel uitkijken. anders raken ze de 1e plaats kwijt. maar sinds de update 4.4.2 kan ik geen apps meer SD verplaatsen, soms lukt het wel met enkele en dit mis ik wel, want dat was hiervoor wel goed geregeld. voor 4.4.2 kon je apps wel verplaatsen. Nou Samsung het woord is aan jullie, moeten we weer lang wachten, of laten jullie ons schrikken door heel snel te komen met de nieuwe update 4.4.4. ????

   Beantwoorden
   A zegt:
   12 september 2014 op 19:23
   Mensen praten zoveel onzin he, een marginale groep die denkt te weten hoe alles in elkaar zit, maar los daarvan hoe komen jullie in godsnaam bij dat een nieuw toestel, met betere hardware en snellere proces, nieuwere chip en nieuwere software slechter kan zijn dan het voorgaande model?

   Als er al iets mankeert aan de toestellen dan ligt het meestal aan de software, die daardoor niet perfect functioneert en zodoende je hardware eigenschappen niet maximaal benut wordt, maar daar zijn ook die updates voor, niet dat die elke keer perfect zijn, maar dat is bij alles zou.

   Als je er niet tegen kunt, dan koop je een ander toestel, eigenlijk helemaal geen Samsung maar Iphone of een stoch Android telefoon zoals de OnePlusOne ofzo.

   Beantwoorden
   dante aslan zegt:
   12 september 2014 op 21:47
   Yes ik kan niet eens wachten voor dat update yuppie

   Beantwoorden
   Time zegt:
   13 september 2014 op 06:31
   Totaal niets mis met mijn toestel / software. Vodafone, S4, android 4.4.2
   Nooit een freeze of plotselinge uitval, gewoon een super stabiel apparaat!

   Beantwoorden
   Radjin zegt:
   14 september 2014 op 21:34
   Heb zelf een s4 black edition versie en geen problemen met het toestel, alles werkt prima.
   Hiervoor ook de S, S2 en S3 gehad zonder problemen

   Beantwoorden
   christian zegt:
   16 september 2014 op 15:32
   Als geld geen rol speelt zou ik voor de S5 gaan. Die is in alle opzichten beter dan de S4. Als je geld wilt sparen kun je gerust voor de S4 gaan. Is al een tijdje op de markt maar het blijft wel een goede toestel.

   Beantwoorden
   Lilian Waterlander-Broumels zegt:
   19 september 2014 op 08:24
   Ik krijg steeds het scherm:

   Sms en nu beter

   Dit scherm verdwijnt niet vanzelf. Moet ik op ja of nee drukken. Dit is sinds de laatste update. Iemand ervaring mee?

   Beantwoorden
   Dave Hildebrand zegt:
   24 september 2014 op 08:02
   Ook ik heb al 4 maanden een Samsung S4 en nog geen enkel probleem gehad!!
   Het is een Super telefoon !

   Beantwoorden
   Staf zegt:
   27 september 2014 op 13:39
   nog geen probleem gehad met S4 GT I9506.Ik gebruik airdoid om alles van iMac naar S4 te zetten.
   Met google now en google drive heb je ook meer mogelijkheden die de S4 beter maken volgens mij

   Beantwoorden
   W Debets zegt:
   7 oktober 2014 op 14:00
   Mijn hoop is gevestigd op deze nieuwe update. Mijn s4 mini limited edition en mijn echtgenote s4 van nog geen maand geleden aangeschaft via abonnement T-mobile. op zich schitterend toestel. Maar sinds laatste update een ramp. Ik hoop dat ie goede update gauw komt…….

   Beantwoorden
   Wouter zegt:
   15 oktober 2014 op 08:10
   “en zo draait het toestel dus ook nu op Android 4.4.2. Niks mis mee natuurlijk”
   Niets mis mee??
   Het toestel houdt nog geen 2 minuten een wifi verbinding vast, zelfs niet als je ‘m vlakbij de router houdt. Hij geeft geheid een melding over een onstabiele wifi verbinding.
   Voor alle duidelijkheid: er is niets mis met ons wifi signaal: Onze S3, Galaxy tab pro, iPad en iPod om maar een paar apparaten te noemen die gebruik maken van onze wifi hebben nooit problemen met de verbinding.
   Het is ook een bekend probleem, zie diverse forums.
   Het is dan ook buitengewoon teleurstellend dat Samsung dit niet gewoon netjes oplost.
   Zo hebben we eigenlijk niets aan de S4.
   De reputatie van Samsung heeft hierdoor bij ons zodanig een deuk opgelopen dat alle volgende apparaten hier in huis hoe dan ook niet van Samsung zullen zijn. We zullen aan vrienden, kennissen, collega’s en via social media Samsung dan ook zeer sterk afraden.

   Beantwoorden
   Gert Groffils zegt:
   15 oktober 2014 op 17:12
   Hallo,

   Ik heb de volgende problemen met mijn S4 mini :
   Al van voor de update :
   De telefoon wordt niet meer herkend als massaopslag .
   Ik kan er dus niets meer opzetten via de pc..
   Zeer vervelend!!
   Weet iemand een oplossing??

   Na de update :

   De batterij laadt niet meer op .
   De telefoon geeft wel aan dat hij aangesloten is op het stopcontact maar hij laadt gewoon niet op. Percentage was gezakt van 30 naar 20%
   Ik heb de batterij er intussen uitgenomen en nu staat deze plots op 0% ???
   Als ik hem loskoppel valt hij na een paar seconden alweer uit…
   Moet ik nu plots een nieuwe batterij gaan bestellen of zou er iets anders aan de hand zijn??
   Wie weet raad??

   Alvast Bedankt!

   Beantwoorden
   Michael zegt:
   22 oktober 2014 op 21:15
   Beste Gert,

   Over de batterij is denk ik sprake over de wel bekende batterijprobleem van Samsung. De punten die u noemt komen zeer dicht bij mijn probleem die ik had. (Ik had last van dat de batterij kapot was). Deze kunt u na melding bij Samsung een gratis nieuwe aanvragen!

   Over de massaopslag komt mij minder bekend voor. Heeft u als u de telefoon koppelt aan de PC/Laptop ook een soort melding/notivicatie in de balk bovenaan? Hier kan u vaak op klikken (na ontgrendeling) en kiezen via welke verbinding u contact wilt maken (USB verbinding, Kies programma etc…).

   Ik hoop u hiermee meer informatie over uw probleem mogen geven.

   Met vriendelijke groet,

   Michael

   Beantwoorden
   yago zegt:
   16 oktober 2014 op 16:36
   Ik heb mog altijd niet de update met kid mode hoe komt dah ?

   Beantwoorden
   Linda zegt:
   22 oktober 2014 op 20:11
   Sorry, misschien komt het niet zo slim over maar ik vraag me af wat “kies” is als je de telefoon aansluit op de computer..
   Ik heb ook erge problemen met mijn telefoon sinds de laatste update..
   Alvast bedankt!

   Beantwoorden
   Laat wat van je horen Reactie annuleren
   Naam *

   E-mail *

   Website

   • Beste Michael,

    Het is een beetje laat maar ik geef bij deze toch nog de oplossing voor de problemen die ik had.
    Zo zijn er anderen misschien ook weer mee geholpen…

    De batterij was blijkbaar niet stuk maar wel de micro usb connector.
    Er was inwendig een pinnetje weg waardoor er nier voldoende contact was met de micro usb kabel.
    Gevolg : De batterij kon niet opgeladen worden + massaopslag was niet mogelijk wegens geen melding in statusbalk.. .

    Uiteindelijk kwam ik er achter dat ik de de gsm samen met een kopie van de kassabon kon opsturen naar dynafix repair / dr mobile voor ongeveer 7 eur.

    Gelukkig viel alles nog binnen de garantie dus het heeft mij uiteindelijk slechts 7 eur gekost.
    De terugzending via DPD was namelijk gratis (duurde wel 2 weken omwille van ” tijdsgebrek”)

    Groetjes

    Gert

 18. Ik heb laatst een factory reset gedaan om mijn s4 weer een keer op te schonen. Ik heb nu het probleem dat mijn wifi en normale internet wegvalt en dan weer terugkomt terwijl het voor de reset het gewoon super deed. Ook de apps verplaatsen naar sd gaat noet meer, scherm blijft hangen als ik gebeld word, herstart zich zelf uit het niets. Hier word ik nu eigen wel een beetje moe van, ik denk zelf toch dat het aan de update ligt

 19. Hoi,

  Nu dat er bekend is gemaakt dat andriod 5.0 ook voor op de s4 aan zit te komen. Is er dan al iets meer bekend wanneer de update komt van Android 4.4.4?

  Mvg
  Tim Koenen

 20. Herman Steenvoorde zegt:

  Ik zie nu door de bomen het bos niet meer. Is er nu wel of geen update voor mijn S4? Ik heb een black edition met android 4.3. Het opstartmelodietje is ….. nou ja ik heb er een bloedhekel aan.Een of ander magistraal orkest. Daarom graag een update. Kan dat en waar vind ik die?

 21. Arjan smit zegt:

  Wat bijna niemand doet, en echt werkt:

  Als je je nieuwe toestel uit de doos haalt.

  Voordat je gaat instellen:

  Eerst een factory reset, dan opnieuw opstarten en dan pas instellen.

  Sindsdien geen enkel probleem meer gehad

  Even een tip mijnerzijds

 22. christian zegt:

  Wat mij opvalt na dacht ik de update dat mijn nabijheidsensor het laat afweten als ik de test doe *#0*# daar kan u de test uitvoeren op de sensor en merk dat deze niet werkt ofwel is hij volle maan.

  grts

 23. christian zegt:

  Oplossing gevonden geen hard of softwareprobleem enkel stof
  blaas met perslucht in de speeker van de oor en voila
  succes allen

 24. Nu net nieuwe software update gehad op galaxy s4. Nog steeds android 4.4.2. Ik lees hierboven dat 4.4.4 er aan zou moeten komen. Mijn provider is Vodafone.

 25. Samsung s4 heeft s memo, dit kan je per map vergrendelen. Dit kan niet bij de notitie van de s5. Nu ben ik benieuwd of dit straks ook bij de s4 update naar lollipop je nog kan vergrendelen.

 26. Nienke de Ruiter zegt:

  Hallo,

  Heb gister nieuwe software update gedaan, en sindsdien heb ik geen WiFi meer. Wat kan ik hier aan doen? Heb mijn internetbundel al bijna op inmiddels, wat niet echt de bedoeling is.

  Hoor graag snel van jullie!

  Groetjes,
  Nienke

Laat wat van je horen

*