Video: Samsung Galaxy S4 features – ‘floating touch’, Smart Pause, browser, lockscreen

Kijkkijk, met nog minder dan twaalf uur te gaan regent het inmiddels informatie over de Samsung Galaxy S4. Het toestel dat de laatste dagen al eerder opdook in verschillende foto’s en video’s is nu wederom te zien in een aantal interessante filmpjes. En hoewel het om een prototype van de Galaxy S4 gaat – en dus niet uiteindelijke toestelversie – ga ik er vanuit dat de software die nu gedemonstreerd wordt wel degelijk een goed beeld geeft van wat we uiteindelijk kunnen verwachten.

In de video hierboven wordt de gebaren bediening getoond. Op de manier de al bekend is van de Air View functie van de Galaxy Note 2, is het op de S4 ook zonder S Pen stylus mogelijk om allerlei handelingen uit te voeren zonder daadwerkelijk het scherm zelf aan te raken.

Verder laten de aardige Chinese bezitters van dit Galaxy S4 prototype nog zien hoe de Smart Pause functie werkt bij het kijken van een filmpje, en krijgen we nog een blik op de browser van het toestel, die ook te bedienen is zonder het scherm zelf aan te raken. Als laatste lijkt de nieuwe TouchWiz Nature UX interface een nieuw lockscreen gekregen te hebben, waarbij de waterrimpels van de S3 verruild zijn voor lichteffecten.(via)

Laat wat van je horen

*