Update voor T-Mobile branded Samsung Galaxy S4

Vanaf vandaag is er een nieuwe update beschikbaar voor iedereen die zijn of haar Samsung Galaxy S4 direct bij T-Mobile heeft gekocht.

samsung-galaxy-s4-update-t-mobile

De update, met firmwareversie XXUGNG8, is dus beschikbaar op T-Mobile’s branded Galaxy S4. De update brengt nog geen nieuwe versie van het Android besturingssysteem. Deze blijft nog even op versienummer 4.4.2. Wel worden er onzichtbaar een aantal dingetjes geoptimaliseerd – het gaat hier dan ook om dezelfde update voor ‘verbeterde stabiliteit’ die vorige maand al op de unbranded Galaxy S4 verscheen. Daarmee komen dus ook o.a. de Kids Mode en Knox 2.0 naar de S4 van T-Mobile.

De update is beschikbaar via de Galaxy S4 zelf, en via Samsung’s Kies software. Heb jij ‘m al geïnstalleerd?

Reacties

 1. Ik vind het helemaal niets me telefoon is super langzaam en kan er niet zoveel meer mee wil graag die oude terug.

  Kan je n update nog weghalen of niet?

  Hij gaat niet eens meer naar home als ik de home knop gebruik moet echt 2 minuten wachten ofso

  • Zelf de unbranded update en die geeft alleen maar problemen. Regelmatige reboots, blokkade van homescreen, traag bij typen, zwaardere apps zijn niet vooruit te branden.was voor de update allemaal niet zo. Beetje jammer, hopelijk komt 4.4.4 heel snel en zijn dan deze problemen opgelost

 2. Vanochtend deze update laten uitvoeren. Nu loopt mijn batterij leeg bij het opladen ervan. Heeft nog iemand dit probleem en wat kan er aan gedaan worden?

 3. Vanmorgen de update erop gezet. Wat een drama. Mijn telefoon wordt erg warm, de batterij loopt heel snel leeg (begin van de midda9 100% en nu, 4 en half uur later, 35%) en bijvoorbeeld Whatsapp is nauwelijks nog te bedienen. Na iedere ingetikte letter moet ik wachten tot hij op het scherm verschijnt. En bij 1 letter weghalen verdwijnt gelijk de hele zin. Bij het swipen blijft het scherm halverwege hangen. Kortom, een verschrikkelijk update, allesbehalve een verbetering. Ik wil terug naar de vorige versie!!! Wat kan ik hieraan doen??

 4. Wat een drama, na de update gaat mijn tel zomaar uit, batterij snel leeg, zaklamp zomaar aan, opent geen app.
  Hoe kan ik ddit verwijderen? ?

 5. Echt een drama deze update. G3 en g4 doen het niet meer. Batterij loopt heel snel leeg, traag met WhatsApp en telegram. Ik ben er ziek van

 6. Ik heb het toestel inmiddels een paar keer aan en uit gezet. Dit werkt……Althans mijn mobiele verbindingen werken weer. Chat programma’s zijn weer snel

 7. Hier ook drama! Batterij erg snel leeg na de update. Apps werken niet meer of slecht. Hoop op snel een nieuwe update

 8. desmond zegt:

  Hier ook problemen met Internet … 4g zeer traag en wifi doet het helemaal niet meer… Apps starten langzaam op

 9. stefania zegt:

  Ik was zo tevreden over mijn S4, maar na de update word ik er helemaal gek van!!!!
  Wordt warm terwijl op op slaapstand, batterij loopt supersnel leeg, reageert niet naar behoren, begint soms zelfs muziek af te spelen zonder dat er ergens op gedrukt wordt en reageert ook niet goed op de oordopjes waardoor ik ze in de auto niet meer kan gebruiken….
  hoop dat er snel een update komt die dit hersteld!!!!!

 10. De simkaart wordt niet meer herkend…. na de update… Wie heeft hier ook last van?

 11. W Debets zegt:

  Bij mijn s4 mini die ik nog geen maand geleden bij T mobile heb afgesloten, heb ik deze update toegepast. Alle icoontjes erboven die waarschuwingen zijn voor o.a. internetstroom via WIFI (IN of UIT) – normaal oranje en groen, maar ook de batterij indicator – normaal groen/oranje rood – zijn nu allemaal lichtgrijs tot wit geworden, je hebt helemaal geen idee of je aan het bijladen bent, omdat gewoon alles lichtgrijs is. Echt smakeloos te noemen. Daarbij net als voorgangers is het een enorme batterijvreter geworden. En sommige apps lopen echt niet meer. Vind dat samsung op zijn minst met een goede update tevoorschijn moet komen, dit is smakeloos. mijn toestel ziet er niet uit daarbij werkt ook super traag. En dat voor zo een noemenswaardig hoogstaand toestel. Terugzetten JAAAA meteen, nog beter is vernieuwde update erover heen zodat ik ALLE toeters en bellen weer terugkrijg waarvoor ik hem heb gepakt. Schande Samsung…..

 12. Wat een drama deze laatste update van Samsung via T-Mobile.
  de apps zijn traag, de telefoon springt regelmatig in een reboot, de batterij is binnen no time leeg. kan men deze update niet terug draaien? ik moet overdag nu zowel wifi als mobiele gegevens uitzetten, om nog de dag door te komen, anders is de telefoon binnen 3 uur leeg.

  een waardeloze update dus…… 🙁

 13. Ik heb zelf de update nog niet uitgevoerd, maar ik denk dat dit een T-Mobile probleem is (elke provider brengt zijn eigen wijzigingen er op aan). Mijn collega’s die een galaxy S4 hebben van KPN of Vodafone hebben de update bijna een half jaartje geleden al gehad en kennen bovenstaande problemen niet en zijn erg goed te spreken over versie 4.4.2

 14. Sinds deze update kloppen de letters op mijn startscherm vaak niet. Het zijn allemaal blokjes van verschillende groottes of de helft van de letters wordt zwart weergegeven ipv wit. Dit had ik voor de update nog nooit gezien. Dit is dan een schoonheidsfoutje maar het zou wel een keer gefixt moeten worden…

 15. tarnodek zegt:

  Woensdag ochtend, werd ik wakker, met de telefoon naast me, hij is super heet en hij start niet meer aan.
  Ik laat hem even tot koelen, en zet ik hem nog een keer aan, helaas hij start niet meer aan. Heeft Iemand hier het zelfde klachten of weet iemand hier waarom????…..

  • Ik had net hetzelfde als jij. Ik schrok wakker van een gloeiend heet kussen.. Mijn mobiel gloeit erover.. en wou ook niet meer aan.. batterij eruit gehaald alles laten afkoelen. daarna de batterij er weer in gedaan . 2% sluit oplader aan..dat heb ik nu dus gedaan maar zit niet echt schot in. heb jij misschien al de oplossing voor dit probleem?

 16. Hallo allemaal ik had deze update voor mijn s4 ook rond september 2014 alles werkt behalve het verbinding met de pc via usb lukt niet meer ik heb echt alles geprobeerd maar nada niks wil gewoon niet meer lukken om te verbinden domme update van dome samsung t mobile

 17. Martin zegt:

  ook last van allemaal blokjes, maar aan en uit zetten helpt

Laat wat van je horen

*