Unbranded, en KPN branded Samsung Galaxy S4 VE krijgen update (nog geen lolly)

Jaja, natuurlijk zit iedereen te wachten op de aankomende update naar Android 5.0 Lollipop. Of nouja, iedereen die uitkijkt naar updates althans. Tot die tijd komt er nog een kleine update binnen voor de Samsung Galaxy S4 VE, of Value Edition.

samsung-galaxy-s4-ve-update

De update van vandaag voor de Galaxy S4 brengt firmware XXU1AOA3 naar het toestel, brengt geen grote vernieuwingen, en laat het Android systeem bij de huidige versie 4.4.2. Je kunt ‘m installeren op de unbranded toestelversie, maar ook op KPN’s branded variant. En op beide S4 VE varianten via het toestel zelf, of als je Samsung’s Kies programma op je PC gebruikt.

Zoals gezegd: voor zover we kunnen nagaan brengt de update niet zoveel nieuws, op de gebruikelijke prestatie- en stabiliteitsverbeteringen na dan.

Wanneer Android 5.0 Lollipop naar de Galaxy S4 VE komt is op dit moment niet bekend. De Lollipop update voor de Galaxy S4 GT-I9500 – een S4 variant die in Nederland niet verkocht wordt – is inmiddels elders ter wereld van start gegaan. Vermoedelijk kan het nog even gaan duren voor hij hier arriveert op de Nederlandse Galaxy S4 varianten met modelcodes GT-I9505 en GT-I9515.

Kom jij wel duidelijke, zichtbare veranderingen tegen na de installatie van de update van vandaag? Laat het ons hieronder weten!

Reacties

 1. Ik heb Vrijdag een samsung s4 mini gekocht hoe kom ik aan een handleiding.

 2. Halo
  ik heb een samsunge galaxy s4 I9515 van version de base KOTI49H.I9515XXU1ANI3
  ik heb nog steeds geen update van android 5.0 LOLIPOP gekregen is het normaal
  of krijgen we dat niet en zo ja wanneer.
  ik heb ook gehoord dat in de version de base een code van het land zit zo weten wij van waar de gsm komst.
  zo ja van welke land komt deze gsm dan.

  kunt u mij zo snel antwoorden aub

  bedankt voor alles en groetjes

 3. Jordy Kessels zegt:

  beste,

  ik snap het zelf ook niet waarom de galaxy s4 VE de update nog niet volledig heeft ontvangen wandt namelijk de galaxy s4(GT-I9500), de galaxy s4 LTE(GT-I9505) en de galaxy s4 active(GT-I9295) hebben de update al wel in verschillende landen ontvangen(waaronder Nederland met uitzonderling van de active) en waarom de galaxy s4 VE alleen nog maar in Polen, waarom alleen in Polen weet ik niet misschien wat stabiliteitsproblemen maar ik vindt het maar raar wand de specificaties van de Galaxy s4 LTE en de VE zijn identiek aan elkaar dus waarom de update nog niet verder is uitgerold weet ik niet.

  Met vriendelijke groet,

 4. Hallo,

  Ik heb een update ontvangen maandag 6 april voor mij galaxy s4 GT 19505 versie 5.0.1.
  Echter niet tevreden over deze update. SMS berichten kan ik niet meer inlezen, gesprekvenster is geheel blanco. Daarnaast is agenda veranderd, waardoor afspraken niet meer gelijk zijn te lezen, de afspraken zijn vervangen door bolletjes.
  En opmaak van de update (wit met blauw, niet heel mooi).

  Is daar een oplossing voor het inlezen van SMS berichten?

 5. Heb nog nieteens en nog steeds niet de 4.4.2 update binnen op de s4 mini draait nog steeds op 4.2.2 werkt allemaal wel maar duurt wel lang.

Laat wat van je horen

*