Twee versies van de Samsung Galaxy S4 in de schappen? Dat zit zo!

Nee sorry, het gaat hier niet om een versie met de Snapdragon, en een versie met Exynos 5 Octa processor. Maar stel, je bent dus op zoek naar de Samsung Galaxy S4. Of in ieder geval, naar de beste aanbiedingen. Dan is de kans groot dat je vroeg of laat langs de bestelpagina’s van StudentMobiel (HIER) of GSMWijzer (HIER) surft. En als je vervolgens een beetje goed oplet, zie je daar naast de gewone ‘Black Mist‘ en ‘White Frost‘ versies van de Galaxy S4, nog twee varianten opduiken: ‘Black T‘ en ‘White T‘. En die zijn ook nog eens een stukje goedkoper! Wat is hier aan de hand?

samsung-galaxy-s4-t-mobile-branded

De Galaxy S4 Black T en White T bij GSMWijzer.nl

Om precies te zijn gaat het hier gewoon om dé Samsung Galaxy S4 – dat wil zeggen dezelfde als, uhm, die iets duurdere. Maar de letter T verraadt dat het hier gaat om de T-Mobile toestelversie – een zogenaamd branded toestel dus.

Dat wil zeggen dat er mogelijk een T-Mobile logo opduikt als je het toestel opstart, en dat er specifieke T-Mobile applicaties aanwezig zullen zijn. Ook zullen software updates in de regel wat later naar een branded smartphone komen, om de simpele reden dat er voor een dergelijk toestel nog extra aanpassingen moeten worden gedaan aan de software.

Verder is de branded Galaxy S4 in kwestie alleen los te bestellen, of in combinatie met een T-Mobile abonnement. Je kunt dus geen goedkoper toestel combineren met een abonnement van een andere provider.

Overigens is de goedkoopste aanbieding voor een losse, unbranded Galaxy S4 op dit moment €657,03 (zie HIER bij Centralpoint). Dus om puur voor het prijsverschil een branded S4 aan te schaffen is niet persé nodig. Update: die aanbieding was dus van korte duur!

(bedankt, Vlad!)

Reacties

  1. Haha ik heb hem al besteld. En toen bleek dat er andere optie stond. dacht misschien dat ie slechter was.

    en geruchten gaan dat het rond 1 mei wordt. Bron samsung.com

  2. anouschka zegt:

    maar daar kan wel iedere provider in?
    zit je dan ook met simlock te kijken??

Laat wat van je horen

*