Tip: verschillende beltonen per emailaccount op je Samsung Galaxy S4

Dat je je per contactpersoon verschillende beltonen en zelfs trilpatronen kunt toewijzen op je Samsung Galaxy S4 was al duidelijk, maar het zou toch ook handig zijn als je voor verschillende emailaccounts aparte beltonen kunt instellen? Nou, dat kan. Naar aanleiding van Patrick’s vraag HIER dus het onderstaande antwoord.

samsung-galaxy-s4-verschillende-signalen-per-email-account-instellen

Om ieder emailaccount van een eigen beltoon te voorzien, moet je in de emailapp de Menu toets aanraken, en vervolgens Instellingen kiezen (1). Vervolgens tik je op het emailaccount waarvan je het signaalgeluid wilt wijzigen (2).

samsung-galaxy-s4-verschillende-signalen-per-email-account-instellen-2

Je bent nu in het menu waar je de instelling van het gekozen account kunt aanpassen. Tik op Beltoon selecteren om de beltoon te kiezen die je hoort als er een email binnenkomt op dit account, en kies goed herkenbare uit (4).

Herhaal deze stappen eventueel voor je andere emailaccounts. Klaar. Simpel. En best handig.

Reacties

 1. Marcel van de Velde zegt:

  Ik heb voor mijn email accounts een eigen beltoon geselecteerd. Het is mij opgevallen dat ik na een aantal dagen de beltonen opnieuw moet instellen. Hoe kan dat?

  • Hallo,
   ik heb een samsung galaxy s4 mini, ik wou voor mijn emails een beltoon hebben die ik zelf maakte, maar ik weet niet hoe ik die daar in krijg.
   Bij het algemene menu van de telefoon kan je bij instellingen de zefgemaakte beltoon toevoegen en selecteren, maar bij emails moet je kiezen uit vaste beltonen daar heb je geen mogelijkheid om er zelf toe te voegen. Of kan dit toch op de één of andere manier?
   Alvast bedankt

 2. Hallo, hoe moet je het doen om een selectie van je beltoon wilt installeren bv het refrein en niet het begin?

 3. Mieke zegt:

  Hallo, ik heb een samsung Galaxy 4 kan iemand mij vertellen hoe je de e-mail adressen uit het logboek kunt wissen?????
  Alvast bedankt

 4. Caekaert zegt:

  Ik wil elk contact persoon een andere melodie geven op mijn samsung s4 hoe doe ik dat ,danku

Laat wat van je horen

*