Tip: nieuwe interface op je Samsung Galaxy S4 met Themer

Voor sommige mensen is het fijn als de gebruikersinterface van hun smartphone – bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S4 natuurlijk – altijd hetzelfde is. Anderen zijn sneller verveeld, en houden wel van wat afwisseling. Als je jezelf niet wilt wagen aan dingen als rooten en flashen kun je met Themer toch je hart ophalen.

samsung-galaxy-s4-themer-beta

Themer, of dit moment eigenlijk nog Themer Beta, is een app die het supersimpel maakt om je thuisscherm een compleet nieuwe look te geven. Voor wie het iets zegt: eigenlijk is het gewoon een launcher, in een simpel jasje met eenvoudig te downloaden thema’s.

Je vindt Themer Beta gewoon in de Play Store HIER. Installatie is dan ook simpel, evenals het uitzoeken van een fraaie nieuwe jas voor het thuisscherm van je Galaxy S4. Wel zul je moeten inloggen met een Facebook of Google account.

Omdat je voor Themer geen ingewikkeld trucs – rooten en flashen, ja – hoeft uit te halen, zijn de aanpassingen aan de interface redelijk oppervlakkig. Alle menu’s blijven gewoon de menu’s zoals je ze kent van je Galaxy S4, en ook je vergrendelscherm blijft hetzelfde. Je zult dus niet snel verdwalen door het nieuwe uiterlijk. Maar je kunt dus lang niet alles aan je eigen smaak aanpassen – daarvoor zul je toch dieper in de materie (*kuch* XDA *kuch*) moeten duiken. Om eens eenvoudig mee te spelen, en te kijken wat er zoal mogelijk is, is Themer echt een geweldig app.

samsung-galaxy-s4-themer-beta-uitzetten

En wil je je oude, vertrouwde thuisscherm weer terug? Ga dan in Themer via de Menu toets naar Themer settings (1) en kies Restore Old Homescreen (2). Tik in het scherm Actie voltooien met op TouchWiz-start (3), kies de knop Altijd (4) en alles is weer bij het oude.

Themer Beta is gratis te vinden in de Play Store HIER.

Reacties

  1. Wat voor theme is die linker van het plaatje? Die met 21:27 dec. 6th enzo. 🙂

    Alvast bedankt!

Laat wat van je horen

*