Tip: een snufje Amazon op je Samsung Galaxy S4 – Kindle for Samsung

Wie graag leest, kan zijn of hart ophalen met de nieuwe Kindle for Samsung dienst, die weliswaar gelanceerd wordt samen met de Galaxy S5, maar het ook prima doet op de Samsung Galaxy S4.

samsung-galaxy-s4-kindle-for-samsung

Amazon is in Nederland lang niet zo groot als in sommige andere landen – een understatement, ja –  maar dat neemt niet weg dat iedereen die goed uit de voeten kan met Engels een hoop leuks kan vinden in de nieuwe Kindle for Samsung dienst, die Samsung en Amazon samen vandaag lanceerden.

Niet alleen biedt de app toegang tot ruwweg een half miljoen boeken, tijdschriften en ander leesvoer, dankzij Samsung Book Deals kun je iedere maand opnieuw gratis één boek downloaden, met iedere maand keuze uit vier titels.

Hoewel er her en der nogal wat onduidelijkheid lijkt te bestaan over óf Kindle for Samsung ook naar Nederland komt, en of je ‘m al op andere toestellen dan de Galaxy S5 kunt installeren, liet de app zich zonder problemen vanuit Nederland op mijn Nederlandse Galaxy S4 installeren.

samsung-galaxy-s4-kindle-for-samsung-apocalypse-z

Je moet wel een Amazon account maken – of hebben – om toegang te krijgen tot al het leesplezier, maar dat is een kleine moeite. Wel is de app voor nu alleen in het Engels beschikbaar, evenals de boeken en tijdschriften die je er vindt.

Kindle for Samsung is te installeren via Samsung’s eigen Samsung Apps store, die je als app op jouw Galaxy S4 vindt. Deze maand kun je één van de volgende titels als gratis download kiezen: Apocalypse Z van Manel Loureiro, The Fort van Aric Davis, Elizabeth Street van Laurie Fabiano, of Bone River van Megan Chance.

Ik heb net Apocalypse Z gedownload. Vrolijk pasen!

(via)

 

Laat wat van je horen

*