Times Square is klaar voor de Samsung Galaxy S4

Met nog een week te gaan tot de onthulling van de Samsung Galaxy S4, zijn de Koreanen alvast begonnen met het drukken van hun stempel op de stad waar het allemaal moet gaan gebeuren: New York. En terwijl het Unpacked evenement zelf een paar blocks verder plaatsvindt, zal Times Square de plaats zijn waar het ‘gewone publiek’ (lees: niet-journalisten) kennis kan maken met de Galaxy S4. Om dit te onderstrepen, heeft Samsung daar nu al het één en ander opgehangen.

samsung-galaxy-s4-times-square-1

Net als vorig jaar voor de Galaxy S3, haalt Samsung ook voor de Galaxy S4 heel wat uit de kast – waaronder dus de eerste onthulling van een topmodel smartphone in de Verenigde Staten. In principe is Apple heer en meester op de Amerikaanse smartphone markt, maar de juist door een onthulling aldaar wil Samsung laten zien de strijd om het Amerikaanse marktaandeel bloedserieus te nemen.

samsung-galaxy-s4-times-square-2

Ik vind het allemaal prima, als het er maar niet voor zorgt dat de Galaxy S4 pas later aan deze zijde van de Atlantische Oceaan in de winkels zal liggen. Tot nu toe was Europa altijd het eerste werelddeel waar een nieuw Galaxy topmodel verkrijgbaar was – maar daar ging dan ook een onthulling in Europa aan vooraf. Maargoed, first things first: eerst maar eens de onthulling zelf.

samsung-galaxy-s4-times-square-3

(via)

Laat wat van je horen

*