Bestel de Samsung Galaxy S4 en krijg geld terug voor je oude telefoon

Er zullen maar weinig mensen zijn voor wie de Samsung Galaxy S4 hun allereerste mobiele telefoon is. De meesten die de aanschaf van een Galaxy S4 overwegen hebben dus al één of ander mobieltje – smart of niet. Je kunt deze natuurlijk weggeven, in een lade stof laten verzamelen, of verpatsen op marktplaats. Maar je kunt ‘m ook inruilen, zodat je kosten bespaart bij de aanschaf van de S4.

samsung-galaxy-s4-oude-telefoon-inruilen

Dat is tenminste een optie die onlangs verscheen op de bestelpagina van de grote online winkel Typhone. De bedragen die je voor een oud toestel terugkrijgt variëren tussen pakweg 1 euro tot wel 300 euro – waarbij de hogere bedragen natuurlijk gelden voor toestellen die in feite helemaal nog niet zo oud zijn.

Je moet zelf jouw oude toestel opsturen (gratis, dat wel), waarna het bijbehorende bedrag binnen 10 werkdagen op je rekening wordt gestort.

Voor een indicatie van het bedrag dat je terug kunt krijgen, en om een inzending te registreren, kun je terecht op Typhone’s inruilpagina HIER.

Reacties

  1. heel leuk allemaal. Ik krijg hier 29,00 voor mijn toestel en bij Techreturns krijg ik voor hetzelfde toestel 50,00 terug.

Laat wat van je horen

*