Teaser tijd: plagen voor de Samsung Galaxy S4 (update: is dat ‘m dus?)

We hadden erop kunnen gaan zitten wachten: de eerste ‘teaser’ voor de Samsung Galaxy S4. Of in ieder geval voor het Unpacked evenement waarop we het toestel eindelijk zullen gaan zien, want van het toestel zelf zien we nog helemaal niets misschien een halve glimp. Maar wél van de geheim agent die het, uhm, geheim moet bewaken: Jeremy Maxwell.

samsung-galaxy-s4-teaser-1

Laat Jeremy’s uiterlijk en leeftijd je niet in de war brengen! Hij is dé persoon die de komende dagen verantwoordelijk is voor het best bewaarde geheim van 2013 in telecom land. Het geheim dat, zoals we kunnen zien, in een wit doosje zit. Gelukkig heeft hij een hond, en een goed stel gordijnen.

Update: oké, ik dacht eigenlijk dat het de moeite niet echt waard zou zijn te gaan speculeren over welke telefoon er kort in het filmpje te zien is, maar dat dacht ik te snel. Dus… welke telefoon heeft die beste meneer daar in zijn hand? Is die achterkant van een glimmende kunststof, of toch van metaal?

samsung-galaxy-s4-teaser-capsamsung-galaxy-s4-teaser-cap-2

(klik voor groter)

Natuurlijk is het precies de bedoeling van Samsung om met een dergelijke teaser vragen op te werpen – en ik ga er dus ook maar vanuit dat dit soort details er bewust zó ingestopt zijn dat er uiteindelijk toch niks echt te zien valt. Maar wie weet, beste mensen… wie weet!

Het wachten is op deel 2 van Jeremy’s missie…

(via)

Reacties

  1. Roelof zegt:

    Op de 16e sec lijkt de achterkant van aluminium te zijn en op de 17e sec knijp de zakenman in de s4 en hoor je een klik dat zou de home button kunnen zijn;)

Laat wat van je horen

*