Stof- en waterdichte Samsung Galaxy S4 later dit jaar

Wie teleurgesteld was dat de Samsung Galaxy S4 níet stof- en waterdicht is – in tegenstelling tot Sony’s Xperia Z – heeft nu toch iets om naar uit te kijken, te weten een stof- en waterdichte Galaxy S4.

samsung-galaxy-s4-waterdicht-stofdicht

Destijds werd duidelijk dat Samsung’s Project J – het project waarbinnen de Galaxy S4 werd ontwikkeld – meerdere apparaten behelst. Eén van deze apparaten ging door het leven als Fortius of Project J Active (de Galaxy S4 zelf was Altius).  Destijds leek iedereen (behalve ondergetekende) ervan overtuigd dat het hier zou gaan om een horloge. Volgens nieuwe informatie gaat het dus om een water- en stofbestendige versie van de Galaxy S4.

Hoewel er nog niet bekend is wanneer deze toestelvariant te koop zal zijn, wordt de aankondiging ervan binnen nu en een paar weken verwacht. Het mooie van dit alles: het gaat nu eens niet om een vaag gerucht, maar om informatie uit de mond van Young Soo Kim – de baas van de Midden-Oosterse tak van Samsung.

Wat denk je? Is een dergelijke Galaxy S4 iets voor jou als Nederlander (of Belg)? Of is het in deze contreien toch een echte niche-variant?

(via 1, 2)

Reacties

 1. Vincent zegt:

  Ik begrijp niet waarom ze dit direct niet in het toestel hebben geïmplementeerd? Voel me nu op een een af andere manier een beetje genaait..

  • Marvin zegt:

   Ik denk dat het toestel een stukje duurder zou zijn – de benodigde behandeling is namelijk niet erg goedkoop.

  • Ik ben blij dat ze dit niet standaard doen. In mijn ogen is het erg handig om batterijen eruit te kunnen halen. Alsmede eventuele leuke andere covers erop klikken. Dat gaat waarschijnlijk niet meer met deze S4

 2. Willy Wonka zegt:

  Handig voor zakenmensen die nu ook onder de douche en in bad zaken kunnen doen. Fix gewoon een waterdichte/stof dichte case op ebay desnoods.

Laat wat van je horen

*