Samsung’s Smart Dock is compatible met de Galaxy S4

De meeste accessoires die Samsung speciaal voor de Galaxy S4 op de markt brengt waren al eerder opgedoken – de S View Cover, de draadloze oplader,  en de Game Pad nam ik hier al nader onder loep. Vandaag maakte Samsung deze accessoires officieel bekend, en bevestigde en passent dat haar Smart Dock óók in combinatie met de Galaxy S4 gebruikt kan worden.

samsung-galaxy-s4-smart-dock

 

De Smart Dock werd in eerste instantie op de markt gebracht voor gebruik met de Galaxy Note 2, en werkt ook met de Galaxy S3. Zoals je op de bovenstaande afbeelding kunt zien zitten er nogal wat aansluitingen op: drie USB poorten, een HDMI poort, en een stereo audio uitgang. Inderdaad, alle aansluitingen om een complete PC te maken van je Galaxy S4. Sluit een televisie/monitor aan, een keyboard, een muis, en een harde schijf en die ouderwetse PC heb je niet meer nodig (bij wijze van spreken).

In ons land is het apparaatje nog niet zo lang verkrijgbaar. De Smart Dock heet hier ook wel Multimedia Dock, en kost € 64,95 bij MobielBereikbaar (HIER).

Hieronder zie je ‘m in actie met de Galaxy Note 2

(via 1, 2)

Reacties

  1. als ik het dus goed begrijp kan je gewoon je toetsenbord en muis aansluiten op dat dock station en kan je dus gewoon op je 107cm full hd led tv gamen of internetten? of zit er nu zwaar naast?

    2de en zo ja? waarom zou je dan nog die gamepad kopen die wel 106 euro kost!

  2. dat is echt super vet en hij kost ook nog minder na dat ik 700 euro lichter ben voor die tel wordt dat zeker mijn volgende doel bedankt marvin!!!

    super site trouwens ik kijk hier dagelijks really keep up the good work!!!!

Laat wat van je horen

*