Screenshots Samsung Galaxy S4 duiken op: eye tracking features bevestigd (update)

Weersverwachting: de komende dagen regent het nieuwe details van de Samsung Galaxy S4. Vandaag begint de dag met een paar stevige screenshots die naar het schijnt direct van het toestel zelf komen, en de nieuwe geavanceerde eye tracking mogelijheden van de S4 bevestigen.

samsung-galaxy-s4-screenshots-smart-scroll-smart-pause

Wie anders dan de website Sammobile heeft de hand weten te leggen op een aantal schermafbeeldingen met de illustere resolutie van 1080 bij 1920 pixels. We zien een aantal menu’s die betrekking hebben op de functie Smart Scroll (tot nu toe bekend onder de naam Eye Scroll) en Smart Pause (a.k.a. Eye Pause). En natuurlijk zijn functies zoals Smart Stay en Smart Rotation ook weer van de partij.

Helaas valt er nog niets te zien van de eigenlijke interface – de nieuwe versie van Samsung’s eigen Nature UX. Deze verwacht ik wel, aangezien het nieuwe Galaxy topmodel altijd de eerste smartphone is die een nieuwe versie van Samsung’s interface meekrijgt. Vermoedelijk krijgen we deze pas te zien tijdens de onthulling van de Galaxy S4 zelf.

samsung-galaxy-s4-screen-1samsung-galaxy-s4-screen-2
samsung-galaxy-s4-screen-3samsung-galaxy-s4-screen-4

Update: schijnbaar komen de bovenstaande screenshot niet zozeer direct van de Galaxy S4 – maar ze zijn wel van de software die straks op het toestel te vinden zal zijn. We zien dus wél de nieuwe features van de S4, zonder dat het authentieke screenshot zijn. Ook prima!

(via)

Laat wat van je horen

*