Samsung’s Finse website bevestigt Android 5.0 Lollipop voor de Galaxy S4

Via een pagina op Samsung’s eigen website is nu definitief zeker dat de Galaxy S4 een update naar Android 5.0 Lollipop gaat krijgen.

samsung-galaxy-s4-android-5-0-lollipop-bevestigd

Kijk, dat de Samsung Galaxy S4 een update zal krijgen naar Android 5.0 Lollipop is geen verrassing. We zagen zelfs al een preview van de nieuwe software op het toestel. Maar er zit natuurlijk een verschil tussen geruchten en onofficiële speculatie, en een website van Samsung zelf die het simpelweg bevestigt.

En dat is dus precies wat er op een informatiepagina van Samsung’s Finse website te vinden is: onomwonden bevestiging van de toekomstige update plannen voor een aantal toestellen, de Galaxy S4 incluis.

Wanneer de update precies komt is verder nog niet bekend. Geruchten hebben over ‘vroeg in 2015’ – maar dat kan in feite vanalles betekenen.

Op dezelfde pagina worden overigens ook de Galaxy S4 Mini en de Galaxy S4 Active genoemd, vergezeld van de mededeling dat er nog geen informatie beschikbaar is – maar dan in het Fins. Hopelijk komen we over die S4 varianten op korte termijn meer te weten.

Voor nu: fijne feestdagen!

(via)

Reacties

  1. Weten ze ook al wanneer deze update beschikbaar zal zijn?

  2. Hoi,

    Is er nu al misschien iets meer bekend wanneer precies in januari de update komt?

    Tim

  3. Dayenne zegt:

    Hoe is de stand van zaken mbt de update Android 5.0 Lollipop??

Laat wat van je horen

*