Samsung prototype duikt op: Galaxy S4?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: of het hier om de Samsung Galaxy S4 gaat weten we niet – maar het toestel dat is opgedoken in een benchmark database beschikt wél over leuke specificaties. Om maar te zwijgen over de codenaam: TE4.

Duidelijk is dat het toestel op het Andoid besturingssysteem draait, en dat het dus om een Galaxy apparaat gaat. Ín dit apparaat klopt een Exynos 5250 processor: een op ARM’s Cortex A15 architectuur gebaseerde dual core processor, met een kloksnelheid van 1,7 GHz. Teven is deze ‘system-on-a-chip’ (SoC) voorzien van de Mali T604 grafische processor, de volgende generatie GPU die de huidige Mali 400 die in de Galaxy S3 te vinden is.

Hoewel deze SoC in staat is om ultra hoge resolutie beeldschermen aan te sturen (2560 x 1600 pixels) is het opgedoken prototype voorzien van een scherm van 1280 bij 752 pixels.

Overigens is er nog een kandidaat voor de ware identiteit van de TE4: de volgende generatie Galaxy Nexus. Tenslotte dook eerder deze week het gerucht op dat de Samsung Galaxy S4 wederom over een quad core processor gaat beschikken.

Hopelijk komen we binnenkort meer te weten over deze mysterieuze smartphone – hoewel, mocht het tóch om de Galaxy S4 gaan, nog wel even kan gaan duren.

(via SamMobile)

Laat wat van je horen

*