Samsung plaagt… maar niet voor de Galaxy S4

Het jaar is bijna voorbij, en dat betekent dat er de komende maanden weer een aantal interessante evenementen op de agenda staan. Zo begint bijvoorbeeld op 8 januari in Las Vegas de Consumer Electronics Show. Samsung zal daar natuurlijk ook aanwezig zijn, en plaagt ons alvast in de onderstaande teaser.

 

Natuurlijk duiken er links, rechts en in het midden optimistische smartphone liefhebbers op die hopen dat de boodschap van het filmpje verwijst naar de Samsung Galaxy S4. Tenslotte is het duidelijk dat Samsung van plan is iets te laten zien: ‘Something New’.

Helaas is het flinterdunne gerucht dat we de Galaxy S4 al vroeg in 2013 gaan zien al een tijd geleden de kop ingedrukt. Wél bestaat er nog de mogelijkheid dat we alvast een voorproefje krijgen van Samsung’s nieuwe generatie Amoled schermen met een ultrahoge resolutie – je weet wel, van het type dat een smartphone kan voorzien van een 1080p full HD resolutie.

Nouja, het is in ieder geval goed om te weten dat Samsung van plan is ‘iets nieuws’ te laten zien. Maar dat is natuurlijk ook wel een beetje de functie van een dergelijk evenement. Stel je voor dat ze op kwamen dagen met alleen maar apparaten van vorig jaar – dát zou pas verrassend zijn, in feite.

(via)

Laat wat van je horen

*