Samsung: ‘geen Galaxy S4 op MWC’ (zie je wel!)

Gisteren nog kwam het geruchtencircus rond de Samsung Galaxy S4 met een knal op gang, toen het nieuws bekend werd dat de Koreanen het toestel mogelijk al in februari op de Mobile World Congress zouden introduceren, gevolgd door een lancering in maart. Dit leek ons erg sterk, maar vandaag laat Samsung zelf weten dat het gerucht niet klopt.

Hoe goed is jouw Koreaans?

Via haar officiële Twitter kanaal laat Samsung weten dat de geruchten onjuist zijn, en stelt de vraag waarom het gerucht überhaupt de wereld in is geholpen. Wat ons betreft is het simpelweg een slim stukje bewuste of onbewuste marketing – in één klap is de wereld zich er van bewust dat de Galaxy S3 niet het einde van de Galaxy S serie smartphones is, maar dat we gerust vooruit kunnen kijken naar de Galaxy S4. En daar is natuurlijk niets mis mee.

Maar laten we dus wel realistisch blijven: de Samsung Galaxy S4 zien we niet vóór april 2013, en waarschijnlijk pas in mei – net als met de Galaxy S3 het geval was.

(via @SamsungTomorrow)

Reacties

  1. Ernst van Grinsven zegt:

    Dat kunnen jullie nou wel zeggen, maar uit bovenstaande tweet word ik geen wijs. Als jullie het wel kunnen lezen, neem ik mijn petje voor jullie af. Wat ik wel herken is “SIII”. Blijkbaar gaat deze tweet dus over de S3 en niet over de S4. Ha ha.

    • Arthur Dent zegt:

      Ze noemen het de opvolger van de S III, dus van daar 😉 en Google Translate deed wonderen, evenals spieken bij iemand die wel Koreaans kan 🙂

Laat wat van je horen

*