Samsung Galaxy S4 Zoom: telefoon of camera?

De Samsung Galaxy S4 is nu nog één toestel, maar binnenkort wordt het een complete familie – de Galaxy S4 Mini en Galaxy S4 Active zijn al onthuld, en binnenkort komt daar de Galaxy S4 Zoom bij. De eerste afbeeldingen van het toestel duiken nu al op.

samsung-galaxy-s4-zoom

Uit deze kersverse afbeeldingen wordt één ding duidelijk: wie had gehoopt op een Galaxy S4 met ‘gewoon’ een nóg betere camera komt bedrogen uit. Het lijkt er meer op dat Samsung de Galaxy Camera heeft voorzien van de voorkant van de Galaxy S4 Mini.

Dit neemt niet weg dat het toestel beschikt over een indrukwekkende camera, met een resolutie van 16 megapixels én een optische zoom. Voor de rest lijkt de hardware, zoals gezegd, een kopie van de Galaxy S4 Mini: een 4,3 inch Super Amoled scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels, een dual core processor, en 8 GB interne opslag die uiteraard via microSD kaart uit te breiden is.

samsung-galaxy-s4-zoom-1

Hoewel de S4 Zoom op dit moment nog niet officieel onthuld is, zal dit niet lang meer duren. Het is in ieder geval één van de toestellen waar we op 20 juni tijdens Samsung’s Premier 2013 evenement in Londen meer van gaan zien.

(via 1, 2)

Reacties

  1. Gwenn zegt:

    Ik zou die echt mega graag willen!!
    Met vriendelijke groeten!

Laat wat van je horen

*