‘Samsung Galaxy S4 wél op CES, niet voor het publiek’

Nu de Consumer Electronics Show in Las Vegas voor de deur staat – begindatum: 8 januari – wordt het langzaam nog duidelijker dat we daar géén Samsung Galaxy S4 gaan zien. Maar niet getreurd: het toestel zal daar wel degelijk aanwezig zijn.

samsung-galaxy-s4-ces-jay-lee

Jay Lee: de man die er méér van weet

Volgens een bericht diep uit het hart van Zuid-Korea zelf zal de vice-president van Samsung Electronics, Jay Lee, naar Las Vegas afreizen met in zijn gepantserde koffertje met atoomslot en laserbeveiliging één exemplaar van de ultra-geheime Galaxy S4  (zo stel ik me dat dan voor, hoewel ik ook niet weet wat een ‘atoomslot’ is, of ‘laserbeveiliging’). Een experimenteel S4 model, wel te verstaan, want het toestel is in feite nog niet helemaal af. Jay Lee wil daar de S4 tonen aan een aantal belangrijke partners van Samsung – zoals vertegenwoordigers van grote providers – zodat deze alvast een raming kunnen maken hoeveel exemplaren ze straks denken te gaan bestellen. Business as usual, zogezegd.

Wat mij hooguit een beetje verbaast, is dat zulke meetings plaats zouden vinden tijden een evenement als de CES. Of is dit gerucht alleen bedoeld om ervoor te zorgen dat er tenminste een denkbeeldige schaduw van de Galaxy S4 over de CES hangt? Alsof iemand wil zeggen: ‘maakt niet uit welke telefoons andere bedrijven daar tonen, beter wacht je nog even op de Galaxy S4’. Een valide punt, wat mij betreft, zolang wij maar niet de valse hoop hoeven hebben ook maar één glimp van het toestel op te vangen volgende week.

(via)

Laat wat van je horen

*