Fancy: de uitnodigingen voor het Samsung Galaxy S4 Unpacked evenement

Wij gewone stervelingen moesten het doen met een digitale flyer die Samsung via Twitter de wereld in slingerde, maar de echte techmedia worden op een sjiekere manier uitgenodigd voor de onthulling van de Samsung Galaxy S4. Een mooie envelop, een persoonlijke barcode en een mysterieuze website voor registratie horen bij het pakket.

samsung-unpacked-2013-galaxy-s4-envelop

Niet dat wij er iets aan hebben, maar het lijkt erop dat Samsung van de uitnodiging opvallend veel werk heeft gemaakt. Als ik de foto’s goed interpreteer zien we een envelop die een soort bouwpakket van een zwarte ‘Unpacked’ doos bevat, en een kaartje met een registratiecode. Met deze code kan de genodigde zichzelf registreren op Unpacked2013.com.

Natuurlijk heb ik deze website en de code van de verschillende pagina’s als een ware detective doorgespit, maar er is op dit moment nog geen greintje informatie over de Galaxy S4 te vinden. Zo gek is dit natuurlijk niet – de enige functie is een registratieproces, maar het zou niet de eerste keer zijn dat een dergelijke website per ongeluk toch al wat informatie bevat over het toestel zelf. Maar nee dus. Of zie ik hier iets interessants over het hoofd?

Nouja, wie zich op 14 maart in New York bevindt, kan een blik gaan werpen bij de Radio City Music Hall – maar zonder registratie en uitnodiging kom je er niet in.

(via SamsungTomorrow)

samsung-galaxy-s4-radio-city-music-hall

 

samsung-galaxy-s4-unpacked-2013-uitnodiging

Laat wat van je horen

*