Onthulling Samsung Galaxy S4 op Unpacked evenement op 15 maart, release op 2 april

Het was eventjes relatief rustig aan het ‘Samsung Galaxy S4 roddelfront’, maar vandaag komt er weer het een en ander bovendrijven. Volgens Sammobile – premium-geruchten-bron-numero-uno – zal Samsung een speciaal Unpacked evenement houden op 15 maart. De Galaxy S4 moet vervolgens begin april in de winkels belanden.

samsung-galaxy-s4-unpacked-15-maart

Een paar keer per jaar organiseert Samsung de zogeheten Unpacked evenementen, voor de onthulling van haar belangrijkste producten. Dat een dergelijk evenement in de planning staat voor maart was al min of meer duidelijk, en nu wordt dus de 15e genoemd als zijnde dé datum. Er is verder geen twijfel mogelijk dat dit evenement in het teken zal staan van de Galaxy S4.

Naast deze datum voor de onthulling van het toestel, duikt ook ‘begin april’ op als indicatie voor de releasedatum. Eerder al werd 15 april genoemd, maar dit zou dus ook goed twee weken eerder kunnen zijn op 2 april.

Al met al begin ik langzaam van mijn geloof te vallen dat de Galaxy S4 pas in mei op de markt zal komen. Er zijn inmiddels teveel aanwijzingen dat het wel eens eerder zou kunnen gaan gebeuren – aanwijzingen uit bronnen die in ieder geval relatief betrouwbaar zijn. Mocht de datum – 15 maart – kloppen, dan zullen we de uitnodigingen voor het evenement misschien tijdens, of anders direct na de Mobile World Congress (MWC) zien opduiken. De MWC vindt in Barcelona plaats, van 25 tot en met 28 februari. Met een beetje geluk duiken deze uitnodigingen, en dus de inherente bevestiging van de onthulling en release van de S4, over een week of drie dus al op.

Jemig, ik zou er bijna nú al zenuwachtig van worden – maargoed ik zit hier dan ook al ruim een half jaar op te wachten 😉

(via)

Laat wat van je horen

*