Samsung Galaxy S4 unboxing toont milieuvriendelijke verpakking

Eén van de meer curieuze gewoonten in gadget-blog-land is de unboxing video – het uitpakken van een nieuw apparaat. En dus kunnen we kijken naar de Samsung Galaxy S4 die door iemand anders uit de verpakking gehaald wordt. Je krijg je alvast een idee wat je te wachten staat als je een Galaxy S4 gereserveerd hebt – én zien we dat Samsung het toestel verpakt in een milieuvriendelijke doos.

samsung-galaxy-s4-unboxing

Om precies te zijn is de doos gemaakt van gerecycled papier, terwijl de opdruk bestaat uit soya inkt. Deze inktvariant is milieuvriendelijker dan traditionele inkt (en gezonder, mocht je de verpakking op willen eten).

In de doos zelf zit natuurlijk de Samsung Galaxy S4, een USB kabel, de oplader, en een koptelefoon. In de onderstaande video ontbreekt iedere vorm van papieren handleiding. Los van dat dit papier bespaart, beschikt het toestel zelf over een uitgebreide Help functie, en kun je de handleiding natuurlijk online vinden (bijvoorbeeld HIER).

Omdat unboxing filmpjes niet altijd even interessant zijn, besloten de makers van deze video maar gelijk twee apparaten uit te pakken. Je ziet dus ook de nieuwe Galaxy Note 8.0 tablet voorbij komen.

(via)

Laat wat van je horen

*