Samsung Galaxy S4 nu ook voor te bestellen bij T-Mobile

Het was even wachten, maar nu is de Samsung Galaxy S4 dan ook direct te reserveren bij T-Mobile.

samsung-galaxy-s4-t-mobile

 

Je kunt de Galaxy S4 alvast bestellen in combinatie met een iSmart 300 abonnement, met 300 belminuten, een onbeperkt aantal SMSjes, en ongelimiteerd internetten (waarvan de eerste 1750 MB op de volledig snelheid). Voor het toestel zelf betaal je dan niets, het abonnement kost de eerste zes maanden € 30,25, en daarna € 60,50. Alle details van T-Mobile’s aanbieding vind je HIER.

Voor onze uitgebreide Galaxy S4 prijsvergelijking kun je natuurlijk HIER terecht.

Reacties

 1. Sigmar zegt:

  Hi, bij de details op de site van T-Mobile staat dat de internet snelheid 3,6 Mbps is terwijl in je artikel staat 14,4 Mbps?…

  • Marvin zegt:

   Hm, goed punt! En vreemd, omdat T-Mobile’s iSmart abonnementen normaal gesproken gewoon een internetverbinding aanbieden met een snelheid van 14,4 Mbps.

 2. Ik had ook een vraagje over de internet snelheid. Want dit lijkt mij best belangrijk als beperkende factor met zo’n snelle telefoon (Of heb ik dit mis?). Op de site van studentmobiel staat dat de internet snelheid bij een Tele2 abonnement 7200/384 Kbps is. Bedoelen ze hiermee dat de snelheid tussen de 0,384 en 7,2 mbps is? Dit is wel erg ruim, en dan zouden de getallen logischerwijs andersom moeten staan toch? En als laatste vraag, aangenomen dat jij zelf ook dit toestel wilt hebben, wacht jij met bestellen of ga je voor een pre-order? Zo ja, welke? Alvast bedankt!

  • Marvin zegt:

   Tja, zolang we in Nederland niet echt overal 4G mobiel internet beschikbaar hebben, blijft het huidige mobiele internet netwerk relatief langzaam. Aan de andere kant: daar zijn dan weer WiFi verbindingen voor… de meeste mensen internetten op hun telefoon toch een groot deel van de tijd via WiFi (thuis, werk, school, etc.).

   Die snelheden zijn down- en upload snelheden. Dus 7,2 Mbps downloaden, en 0,384 Mbps uploaden.

   Wat betreft nu al bestellen, of nog wachten…. dat hangt er helemaal vanaf hoeveel geduld je hebt 😉 Er is bijna altijd wel één of andere winkel met een goede aanbieding (lees: net iets goedkoper dan de rest) – dat geldt nu, maar dat geldt straks ook.

   In principe is een pre-order handig als je ‘m zo snel mogelijk wilt hebben, zeker als de kans bestaat dat er direct na de officiële release een tijd lang tekorten zullen zijn. Dit gebeurde met de Galaxy S2, en in mindere mate met de (blauwe) Galaxy S3. Het schijnt dat Samsung goed voorbereid is op de enorme vraag, en dat de kans op tekorten dus vrij klein is – maar dat is een gerucht. Hoe het straks echt zal lopen…. weet ik ook niet.

   PS: ik krijg zelf een los toestel, dus kan me de hele keuze besparen gelukkig 🙂

Laat wat van je horen

*