Hoe test Samsung de Galaxy S4?

Naast het ontwerpen, in elkaar schroeven, en inpakken van een Samsung Galaxy S4, moet het toestel natuurlijk ook grondig getest worden. Kan hij wel tegen een stootje? En tegen stof, water, hitte, en andere vormen van telefoonmishandeling?

samsung-galaxy-s4-stress-test

Het heeft natuurlijk geen zin dergelijke dingen op een willekeurige manier te testen met één of twee toestellen – zoiets doe je grondig, met de nodige gespecialiseerde apparatuur. Zoals een smartphoneoven. Of een telefoonsauna. En als je er dan tóch een filmpje van maakt, is het belangrijke de nodige negentiger jaren ‘Nintendo-geluidseffecten’ toe te voegen.

Hoedanook, dit filmpje dient slechts ter leering ende vermaeck: probeer het vooral niet zelf!

PS: rond 1:09 zie je dat Samsung kennelijk soms ook Galaxy S4’s test die op een ‘pure’ versie van het Android besturingssysteem draaien, zonder de franje van de TouchWiz Nature UX interface.

(via)

Reacties

 1. VBezoeker zegt:

  Marvin, heb typ foutje ondekt! 😛
  Bij de 2de tekst (vanaf boven) regel 2 staat ‘zoiet’, maar dat moet toch ‘zoiets’ zijn? Ofniet?

 2. omg marvin, dat je daar nog op reageert ook haha, laat gaan laat gaan…..sommige mensen moeten zwaarrrrrrrrr eens een leuke hobby gaan zoeken.

 3. Richardo1992 zegt:

  Gaat het hier niet om de water dichte versie?
  Het lijkt me iet verstandig om mijn Galaxy S4 onder water te dompelen met z’n open aansluitingen….

  • Marvin zegt:

   De meeste tests daar zijn niet bepaald verstandig om zelf te doen 🙂 Maar het zou je verbazen hoe goed ook de gewone S4 (dus niet de Active) tegen water kan… ook al zou ik het niet zelf proberen.

 4. Marvin even offtopic maar heb je enig id wanneer we zo ongeveer de nieuwe ‘grote’ update kunnen verwachten? Duitsland heeft em al een weekje inmiddels he…can’t wait..haha

  • Marvin zegt:

   De vorige keer kregen we hem 2 twee weken na de Duitsers, dus met een beetje geluk komt ie volgende week. Maar zeker is dat natuurlijk niet…

 5. Richard zegt:

  Hoe kun je eigenlijk makkelijk al je bestanden (muziek, foto’s, films, documenten, etc. geen apps!) op je micro sd kaartje zetten?
  Zonder dat je alles moet verplaatsen, maar dat hij het zelf doet.

Laat wat van je horen

*