Tip: snoozen met je Samsung Galaxy S4

Natúúrlijk beschikt de Samsung Galaxy S4 over een wekker. Maar je zult de eerste niet zijn die zich iedere morgen afvraagt waar nu toch die snooze knop zit, als je wéér met je slaperige hoofd naar het scherm kijkt waar maar één rood kruisje te zien is, die je twee kanten op kunt vegen om je telefoon tot stilte te manen.

samsung-galaxy-s4-snooze

Inderdaad: schermafbeeldingen voor artikelen hier maak ik niet om 7 uur ’s ochtends 😉

Als het bovenstaande scenario je bekend voorkomt, dan ben je één van de velen (ikzelf gedurende enige tijd incluis) die bij het instellen van het alarm de Meer knop over het hoofd hebt gezien (1). Als je daarop tikt, krijg je een flink aantal nieuwe opties te zien, waaronder snooze – pardon: Sluimeren. Met de schakelaar schakel je de functie in (2), en als je op de tekst zelf tikt (3) kun je instellen hoevaak je kunt snoozen, en hoe lang.

samsung-galaxy-s4-snooze-sluimeren-instellen

En verhip! Als je wekker nu afgaat heb je de keuze uit twee knoppen: het vetrouwde rode kruis om je alarm gewoon uit te zetten, en een gele om jezelf nog een paar minuten rust te gunnen:

samsung-galaxy-s4-snooze-sluimeren-ingeschakeld

Reacties

 1. VBezoeker zegt:

  Haha, Marvin die vind ik wel goed!!

  “Inderdaad: schermafbeeldingen voor artikelen hier maak ik niet om 7 uur ‘s ochtends”, dus je bent nogal laat begonnen met werken!! 😉

  P.s.: ik hou je website nog altijd in de gaten, voor nieuws enz!

 2. Hallo Marvin,
  Ik heb per ongeluk mijn wekker verwijderd van het startscherm.
  Hierna weer teruggezet en alarm weer ingesteld, nu het volgende probleem: de laatst ingestelde tijd van de wekker die er eerst op stond spookt nog op de telefoon.
  Nu wordt ik elke dag om 07.15 gewekt en kan hem nergens uitschakelen. Waar kan ik die vinden?
  Groet,
  Jos

 3. Marvin Roeleveld zegt:

  Goedenavond allen,

  Ook ik ben in het bezit van de samsung s4. Totaal geen problemen met het apparaat, ben juist erg blij met alle functies!
  Totdat ik de laatste update geïnstalleerd had en toen begon de ellende.
  Op het moment dat ik rond de 80% batterij heb valt het apparaat uit en geeft hij aan dat ik nog 2% batterij over heb.
  Vrij irritant uiteraard en vrijwel onbruikbaar nu.

  Heeft iemand dit probleem ook of heeft iemand tips?
  Alvast enorm bedankt!
  Mvg Marvin.

 4. Ohh jullie nu zojuist ontdekt wat fijn Marvin nu kunnen we weer wat meer sluimeren heerlijk ik miste het Bedankt!!!!

 5. Yannick zegt:

  Bij spraakopdrachten kan je met woorden als ‘Stop’ en ‘Snooze’ je wekker ook uit zetten. Dit is bijvoorbeeld handig als je in de nacht je telefoon oplaadt, maar het stopcontact aan de andere kant van de kamer zit. Dan hoef je niet eerst je nest uit.

 6. jossie zegt:

  Telefoon uit opladen wekker gaat niet af. Mijn vorige samsung deed dat wel die wekte mij terwijl de telefoon uitstond doe ik iets verkeerd?

 7. Marisca zegt:

  Deze wekker werkt bjj mij niet met de viewcover, klopt dat?
  Weet iemand een oplossing want mijn cover open laten voor de wekker is heg niet helemaal…
  Trouwens geen enkele wekker die ik heb geprobeerd werkt met de cover. Hij gaat maar heel even af…

 8. Het melodietje van mijn wekker gaat om het half uur af terwijl ik helemaal geen wekker heb gezet. Het stopt pas als ik mijn mobiel opnieuw opstart, maar dan begint het een half uur later weer. Weet iemand hoe dit komt?

 9. Dana zegt:

  Mijn mobiel zegt een uur van te voren; “alarm schakelt zich over 1 uur uit”. Daardoor heb ik me al een paar keer verslapen want ik kan er niet op letten als ik ’s avonds de wekker zet en dan wakker moet worden van een wekker. Hoe kan dit?

  • Dit probleem heb ik ook! Zet ik de wekker voordat ik ga slapen nog expres aan met ‘opslaan’, dan zie ik over hoeveel tijd de wekker afgaat bijvoorbeeld: 7 uur en 33 minuten. En vervolgens gaat deze ’s ochtends niet af! Heel irritant.

 10. IK heb het probleem ook met een eerder alarm wat steeds afgaat,kan nergens vinden wara ik dat uit moet zetten…help ?!

 11. Atty de Vries zegt:

  Ik heb het sluimeren al ontdekt maar ben nogal een slaapkop en wordt vaak niet wakker van 1 minuut alarm. Dus vraag me af of dit verlengd kan worden. Ik heb het tot nu toe niet kunnen vinden maar misschien kan iemand me helpen…..

 12. Instellen van wekker gaat prima maar we krijgen geen geluid
  dit op onze samsung Galxy S4

Laat wat van je horen

*