Samsung Galaxy S4 nu al te reserveren (in Engeland). Kosten: ongeveer 35 euro per maand

Het lijkt een beetje op een valse start: in Engeland bieden een aantal winkels nú al de mogelijkheid om de Samsung Galaxy S4 te reserveren. En dat terwijl het toestel pas morgen zal worden onthuld. Op zich is dit niet zo interessant, maar het geeft wel alvast een blik op de verwachte prijzen.

samsung-galaxy-s4-reserveren-preorder

Eén van de interessantere deals die momenteel aan de overzijde van de Noordzee circuleren, is een T-Mobile contract van 26 pond per maand – net geen 30 euro – waarbij de Galaxy S4 nog maar 99 pond kost, of ongeveer 114 euro. Alles bij elkaar opgeteld geeft dit een deal die je, gedurende de tweejarige looptijd van het contract, ruim 30 pond per maand kost – rond de 35 euro dus.

Dit is eigenlijk verrassend goedkoop – onlangs nog voorspelde ik deals die rond de 40 euro per maand gaan kosten. Maar… het gaat hier natuurlijk om Engeland, niet om Nederland. En aangezien andere landen andere markten hebben zijn prijzen maar zeer beperkt te vergelijken. Bij dezelfde Engelse aanbieder die ook de bovenstaande aanbieding heeft, kost de Galaxy S3 bij een vergelijkbaar abonnement op dit moment 50 pond.

Zodra de Galaxy S4 in Nederland te reserveren danwel pre-orderen is lees je het natuurlijk hier op SamsungGalaxyS4.nl. En wil je een bericht van ons ontvangen zodra de Galaxy S4 officieel verkrijgbaar is in ons land? Schrijf je dan in voor onze notificatie service, rechtsboven op de pagina!

(via)

Laat wat van je horen

*