Eerste reserveringsmogelijkheden voor de Samsung Galaxy S4 duiken op: Hi en KPN

Zoals verwacht duiken vandaag al de eerste mogelijkheden op om de Samsung Galaxy S4 alvast te reserveren. Als eerste in Nederland bieden Hi en KPN deze mogelijkheid – maar ik verwacht op korte termijn meer aanbieders die hun eerste Galaxy S4 proposities online zetten.

samsung-galaxy-s4-preorder-reserveren

Bij Hi kun je de Galaxy S4 bestellen in combinatie met een gewoon, óf 4G abonnement. De goedkoopste optie is een deal met een bundel van 75 minuten en SMSjes, en 500 MB data. Je betaalt dan €45,50 per maand, in combinatie met Hi’s bekende toestellease constructie. Alle details vind je HIER.

En als Hi van de partij is, is KPN dat natuurlijk ook. Bij KPN betaal de je eerste acht maanden €25,- euro voor een abonnement met 100 belminuten en SMSjes, en een databundel van 1000 MB. Na acht maanden betaal je vervolgens €62,-. Oo KPN biedt de optie om een 4G abonnement af te sluiten – je betaalt dan in het begin €40,- en na acht maanden €72,- per maand. Alle informatie over KPN’s aanbiedingen vind je HIER.

Duidelijk is dat het hier om pittig geprijsde aanbiedingen gaat – ik verwacht zeer binnenkort de eerste milder geprijsde Galaxy S4 deals te zien verschijnen. Stay tuned…

Reacties

 1. Die prijzen zijn echt te gek voor worden!, ik koop hem dan liever los met een sim only abbo

  • Marvin zegt:

   Ik verwacht op korte termijn veel interessantere deals te zien 🙂

   • Ik hoop het ook, ben al denk ik 5-6 jaar klant bij kpn.
    Dus hoop dat ik een goed dealtje kan krijgen haha! En wat het uiterlijk betreft ik zie dat veel mensen klagen over het design, maar ik vindt hem toch echt geen kopie van de s3. Minder ronde randen, strakker design enz.

 2. Heb nu een iphone 4. Dus zal een groot verschil zijn kwa groote en specs.

 3. Willy Wonka zegt:

  Hi en Kpn zijn veels te duur ik leg liever eenmalig wat bij.. en dan lagere maandkosten. T-mobile of Tele2 update die sites ff :p

 4. Volgens KPN krijg je de SGS4 met de octacore processor als je naar de specificaties kijkt,
  en bij HI zou je de snapdragon quadcore krijgen.
  Lekker duidelijk allemaal……..

 5. Oke, het wordt dus toch de Snapdragon voor Nederland.

Laat wat van je horen

*