Samsung Galaxy S4 ondergaat krastest

De Samsung Galaxy S4 is voorzien van de derde generatie Gorilla Glass – een speciale glassoort die bijzonder krasbestendig is, en als het goed is ook de kans op barsten in ernstige mate reduceert. Maarja, meten is pas weten, en dus is het tijd om in ieder geval de krasbestendigheid te testen.

samsung-galaxy-s4-krastest

Aan de slag dus, met een pen, een assortiment messen, sleutels, en natuurlijk muntgeld. Want dat is écht het soort objecten dat je samen met je telefoon in je broekzak of tas meesjouwt. Op die messen na dan, denk ik toch.

Om een lang verhaal kort te maken: de Galaxy S4 lijkt de test met vlag en wimpel te doorstaan. Geen krasje te bekennen (hoewel een camera met een betere focus geen slecht idee zou zijn voor het filmen van dit soort krastesten). Mooi. Kom maar op met die valtest – want dan kan dit nieuwe Gorilla Glass pas écht haar sterkte bewijzen.

(via)

Reacties

 1. Willy Wonka zegt:

  Glij hem maar over wat stenen heen met dat scherm, dan ben ik pas echt onder de indruk :p

 2. Ja want dat doe je normaal ook

 3. Tuurlijk. als ‘ie toevallig valt en een stukje over een paar stenen glijdt..

 4. Gitaar leren spelen zegt:

  Wel een leuke test om te zien dat er niet snel krassen op komen. Heb zelf al wel besloten een telefoonhoesje erbij aan te schaffen.

 5. Ik heb een vraag. Is de C-pen die ontwikkeld is voor de S3, ook bruikbaar voor de S4?

 6. Roelof zegt:

  Waarom gebruiken ze met dit soort testen toch altijd stompe producten! Pak eens de punt van een stanleymes dan zie je tenmimste resultaat

 7. Laurens zegt:

  Gaat de GT I9500 ook werken in Nederland? Want ik zie op dit moment geen nut van een 4G abbonoment.want ik gebruik meestal toch alleen wifi. En anders vind ik 3G al snel genoeg

Laat wat van je horen

*