Samsung Galaxy S4 nu al te koop in Thailand! (Of..?)

Er was een tijd dat Europa voorliep op de rest van de wereld. Met name op technologisch gebied is deze voorsprong de laatste jaren snel verdampt, maar dat het zó erg was sta ik zelf ook van te kijken. Terwijl wij hier nog met smart wachten op de Samsung Galax S4, is deze in Thailand al lang en breed in de aanbiedingenbak te vinden.

samsung-galaxy-s4-thailand

De Galaxy S4 is uitgerust met prettige features zoals een TV-tuner, GPRS internetverbinding én – in tegenstelling tot recente berichtgeving – een quadcore processor.

Het is jammer dat we verder weinig te weten komen over de Galaxy S4. Het design is vrij hoekig, maar wel behoorlijk dun. Ook de fysieke Home knop schijnt eindelijk geschrapt te zijn. Maar het meest opvallende is wel de prijs van de Galaxy S4: 1990 baht! Dat is een euro of 50! Hoe Samsung het voor elkaar krijgt weet ik niet, maar op deze manier kunnen álle andere smartphone fabrikanten wel inpakken.

Ow, hé, wacht eens even. Nu zie ik pas dat het toestel op de foto de Calaxy S4 is, dat is jammer. Maar is dat soms de iPhone 6 ernaast..?

(via)

Reacties

 1. dat kan niet. ik heb uitgerekend dat 1990 baht iets meer dan 50 euro is

 2. laurens zegt:

  verdorie marvin
  ik dacht ff dat je het meende

 3. Hahahaha, “Calaxy S IV”. Nice try!

 4. Allemaal klonen met software op het toestel waar je hier in Europa niks mee kunt beginnen. Daarbij heb je bijna een hamer nodig om het touchscreen te kunnen bedienen.

 5. willem zegt:

  prizen van de samsung S 4 liggen tussen de 20.000 baht kunnen engels talig clone kan je niets mee in Europa , prijs is toch wel een 100 á 150 euro goedkoper als in Nederland

Laat wat van je horen

*