Monsters en de Samsung Galaxy S4?

Monsters ja. Fel gekleurde, al dan niet met een aaibare vacht. Niet de Samsung Galaxy S4 zelf natuurlijk – tof wel, aaibaar nee – maar wél de monsters van Monsters University. Deze film komt uit de koker van Disney en Pixar, en fungeert in een nieuwe reclamevideo voor de Galaxy S4.

samsung-galaxy-s4-pixar-monsters-reclame

Zoals we inmiddels wel gewend zijn van eerdere reclamefilmpjes voor de S4 – zoals DEZE, of DEZE – zien we ook nu weer een aantal bekende features van het toestel: Air GestureSmart PauseGroup Play en meer. En om het feestje af te maken krijg je aan het einde nog een link (DEZE) naar Disney’s website, waar je een aantal spelletjes kunt spelen die de functies nog verder toelichten. In sommige landen kun je zelfs meedingen naar een gratis Galaxy S4 – helaas hoort Nederland niet bij de groep ‘sommige landen’.

Overigens is het ergens wel weer geinig dat Pixar en Disney nu reclame maken voor de Galaxy S4. Wie was het ook alweer die Pixar in haar begindagen financierde, en daardoor grootaandeelhouder was van het bedrijf zelf, en later na de overname van Pixar door Disney dus ook van Disney? Het ligt op het puntje van mijn tong… 😉

Maar oké, flauwe grapjes daargelaten: het filmpje is wel weer vermakelijk in ieder geval.

(via)

Laat wat van je horen

*