T-Mobile’s Samsung Galaxy S4 Mini krijgt toegang tot 4G netwerk door update

Je had het misschien al elders gelezen, maar vanaf deze week is T-Mobile’s gloednieuwe en supersnelle 4G netwerk in bedrijf genomen. Dat betekent dat iedereen die een toestel heeft met 4G capaciteit, én een abonnement dat toegang geeft tot dit netwerk vanaf nu flink veel sneller mobiel kan internetten.

samsung-galaxy-s4-mini-t-mobile-4g-update

Ook Samsung’s Galaxy S4 Mini kan gebruik maken van een 4G verbinding – mits het toestel daarvoor geconfigureerd is. De ‘grote’ S4 kreeg een tijdje geleden al de hiervoor benodigde update, de S4 Mini krijgt ‘m vandaag. Dat wil zeggen: T-Mobile’s branded S4 Mini, dus. Die S4 Mini van Vodafone had dit al wat langer.

De update is verkrijgbaar via het toestel zelf, of via Samsung’s Kies software op je PC.

Heb jij een S4 Mini van T-Mobile, én bevind je je in een gebied waar het 4G netwerk nú al dekking biedt, dan behoor je na de update van vandaag tot het selecte gezelschap Nederlanders die van deze volgende generatie mobiele netwerken kunt genieten. Op dit moment is de dekking beperkt tot – ruwweg – Amterdam, Utrecht, Rotterdam en delen van Den Haag. Landelijk dekking is er waarschijnlijk pas over een jaar.

Maar hoe het ook moge zijn: T-Mobile’s Galaxy S4 Mini is er vanaf vandaag ook klaar voor.

Reacties

  1. shurichna zegt:

    hoeeel voor dat

Laat wat van je horen

*