Samsung Galaxy S4 Mini mogelijk vanaf mei op de markt

Soms is er dagenlang weinig te melden over een smartphone, en soms volgen de geruchten elkaar in rap tempo op. Eergisteren pas kwam het nieuws dat Samsung naast de ‘grote’ Galaxy S4 ook een Galaxy S4 Mini op de markt wil brengen – net zoals dat vorig jaar met de Galaxy S3 gebeurde. En ondanks dat ik nonchalant riep dat een S4 Mini pas tegen het einde van het jaar in de schappen zal liggen, lijkt het er nu op dat dit mogelijk al in mei kan gaan gebeuren.

samsung-galaxy-s4-mini-logo

Nu is het niet zo dat ergens een anonieme insider fluiterde ‘hey, die Galaxy S4 Mini ligt al in mei in de winkels.’ Maar uit de schaarse informatie over de bij het toestel behorende accessoires blijkt dat deze in mei klaar voor productie en verkoop moeten zijn. En dan is het een kwestie van één en één bij elkaar optellen, voordat je kunt concluderen dat de S4 Mini dus mogelijk al in mei gelanceerd zal worden.

Dit is wel typisch zo’n gerucht waarvan ik denk dat een korreltje zout verstandig is. Laten we eerst maar eens kijken of Samsung de grote Galaxy S4 daadwerkelijk in maart onthult, en daarna in april op de markt brengt, alvorens er klakkeloos vanuit te gaan dat de S4 Mini vervolgens in mei komt.

(via)

Laat wat van je horen

*