Nog een S4? De Samsung Galaxy S4 Mega

samsung-galaxy-s4-megaEn ik maar denken dat de Samsung Galaxy S4 gewoon een smartphone is. Inmiddels was het al wel duidelijk: de S4 is in feite een complete toestelserie. Na de Galaxy S4 Mini, S4 Zoom, S4 Google Edition en S4 Active duikt nu ook nog eens de naam Galaxy S4 Mega op.

In de recente update van Samsung’s eigen WatchOn app – inderdaad, bekend van de Galaxy S4 – valt te zien dat deze nu ook geschikt is voor de toekomstige S4 Mega.

Hoewel er over dit toestel nog helemaal niets bekend is, is het niet moeilijk om te raden wat voor telefoon het zal zijn. Tenslotte kennen we de Samsung Galaxy Mega toestellen al, met schermgroottes van 5,8 en 6,3 inch. Kans is dus groot dat het hier gaat om een Galaxy S4 met een 5,8 of 6,3 inch display – of misschien nóg logischer: met een 5,9 á 6,0 inch beeldscherm.

In dit laatste geval zou Samsung simpelweg het scherm kunnen gebruiken dat straks vermoedelijk in de Galaxy Note 3 gebruikt gaat worden. Dit scherm zal – in tegenstelling tot de schermen van de Galaxy Mega 5.8 en 6.3 – wél een 1080p full HD Super Amoled model zijn. Daarmee wordt de Galaxy S4 Mega dan in feite een Galaxy Note 3 zonder S Pen functionaliteit.

Wanneer we een eventuele S4 Mega in de schappen kunnen verwachten, en voor welke prijs, is niet bekend – en het is zelfs verstandig rekening te houden met de mogelijkheid dat het hier om een foutje van Samsung gaat.

Lijkt het jou iets? Een Galaxy S4 met een groter scherm? Of anders gezegd: een Galaxy Note 3 zónder S Pen stylus?

(via)

 

Reacties

 1. Richard zegt:

  Als dit geen foutje is, maken ze het bij Samsung wel erg bont. Persoonlijk vind ik dit toestel iets te veel van het goede.

 2. Lijkt me raar als je naast de mid-range Mega, de Note-serie en de S4 een toestel gaat lanceren dat een beetje van alles is. Dat is kanabaliseren van deze productlijnen. Ben benieuwd…

 3. Willy Wonka zegt:

  Nee man te groot. ‘Normale versie’ vind ik al aan de grote kant. Nog groter en je hebt eerder een mini tablet met phone functionaliteit. Klinkt ook zo gay… Mega ‘Cindy’ Phone, Mega ‘man’ Phone. Super hero hotline :p

 4. Misschien is het wel de “zoom” die ze hier mega noemen? Mega camera ofzo iets?

 5. Hoi,
  Ik heb een probleempje misschien weten jullie iets.
  Ik wou watchon updaten, en toen ik op update klikte crashde de playstore.
  Nou, had me s4 opnieuw opgestart en probeerde de playstore te openen en toen crashde alles voor 2 minuten ofzo.
  Nu doet alles het weer, maar als ik de playstore wil openen sluit hij gelijk weer.
  Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

  • Smartphone zegt:

   Had ik met de browser op m’n LG optimus black, daar sloot de browser telkens af. moet je naar je geïnstaleerde apps gaan, op play store gaan en data en cache geheugen wissen. Daarna deed ie het weer

Laat wat van je horen

*