Meer Samsung Galaxy S4 versies met kunstlederen achterkant op komst?

Aan het begin van de week zagen we al de nieuwe Black Editions van de Samsung Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini ten tonele verschijnen. Beide nieuwe toestelversies zijn voorzien van de kunstlederen achterkant die Samsung voor het eerste gebruikte voor de Galaxy Note 3. Nu lijken er nog meer Galaxy S4 varianten op komst met deze afwerking.

samsung-galaxy-s4-kunstleer

In Samsung’s thuisland, Zuid-Korea, werden namelijk nóg een aantal Galaxy S4 versies met kunstleer gelanceerd – en zwarte en een witte met nep-gouden randje, om precies te zijn. Hoewel het hier om de Galaxy S4 versie gaat met LTE-A verbinding, die in Frankrijk inmiddels verkocht wordt onder de naam Galaxy S4 Advance, lijkt Samsung dus overduidelijk bezig om verschillende S4 varianten te lanceren met het vernieuwde design.

En eerlijk is eerlijk: het kunstleer heeft zeker en wat luxere uitstraling dan de kunststof achterkant die we inmiddels gewend zijn op de Nederlandse Galaxy S4. Duidelijk is ook dat de kunstlederen achterkant een betere grip biedt, en een stuk minder gevoelig is voor vingerafdrukken of andere vlekken.

Natuurlijk is het niet bekend of en wanneer we een dergelijke ‘Galaxy S4 met makeover’ in een Nederlandse winkel gaan tegenkomen. Maar zodra dit gebeurt, lees je het natuurlijk hier – dat moge duidelijk zijn…

(via)

Reacties

  1. Hoi Marvin, ga je ook een aparte forum site maken voor de S5? of ga je dat gewoon op deze forum doorzetten? ik hoor graag van je!

  2. Ga maandag eindelijk mijn abb. Verlengen van s2 naar s4 kan niet wachten overgens s6 verder

  3. Zou eigenlijk mn black mist achterkant (foeilelijk!) wel willen vervangen door zo’n nieuwe black edition. Zouden die dingen in de losse verkoop komen?

Laat wat van je horen

*