Samsung Galaxy S4 krijgt o.a. Kids Mode in aankomende update

In Duitsland is een nieuwe softwareupdate voor de Samsung Galaxy S4 opgedoken, met aan boord onder meer versie 2.0 van het Knox beveiligingssysteem, én de speciale Kids Mode die je misschien kent van de Galaxy S5.

samsung-galaxy-s4-kids-mode

De Galaxy S4 draait alweer eventje op Android 4.4, tenzij je een branded toestel hebt van T-Mobile – dan kan dit pas sinds gisteren. In ieder geval staat de volgende update in de startblokken, en is in Duitsland zelf nu al beschikbaar.

De update brengt de nieuwste versie van Samsung’s Knox beveiligingssysteem naar het toestel, én de Kids Mode die tot nu toe alleen beschikbaar was op de Galaxy S5. Deze speciale modus biedt een veilige omgeving voor de kinderen – dat wil zeggen, ergens waar zij alleen toegang hebben tot verantwoordelijk apps en content, én waar ze verder geen toegang hebben tot alle andere functies van de telefoon.

Ook melden verschillende Duitse gebruikers, én Samsung zelf, dat de update een significante verbetering van de accuduur van het toestel met zich meebrengt.

Wanneer deze update – firmwareversie XXUGNE5 – in ons land beschikbaar zal zijn is niet bekend. Maar bij deze weet je in ieder geval dat de volgende update voor de Galaxy S4 in de pijpleiding zit.

(via)

Reacties

 1. Tiede zegt:

  Weekje geleden de software (XXUFNC4) van de S4 Black Edition op mijn eigen S4 gezet via Sammobile, en ik moet zeggen dat daar door m’n batterij ook een stuk langer meegaat. Nog steeds wel freezed mn camera vaak, en stopt Touchwiz er altijd mee als ik m’n menu wil bewerken.. Ben benieuwd wat de volgende update brengt! Is er ook iets bekend over dat we het UI van de S5 mee krijgen?

 2. Tiede zegt:

  Weekje geleden de software (XXUFNC4) van de S4 Black Edition op mijn eigen S4 gezet via Sammobile, en ik moet zeggen dat daar door m’n batterij ook een stuk langer meegaat. Nog steeds wel freezed mn camera vaak, komt er soms geen geluid meer uit m’n telefoon en stopt Touchwiz er altijd mee als ik m’n menu wil bewerken.. Ben benieuwd wat de volgende update brengt! Is er ook iets bekend over dat we het UI van de S5 mee krijgen?

  • annet zegt:

   dan moet je je aanmelden zeker bij sammobile en hoe gaat dat in zijn werk verder

   • annet zegt:

    ik heb het zip bestandje gedownload hoe krijg ik dat nu op mijn telefoon..

    • Jimmy zegt:

     staat eronder Annet:

     Instructions

     Extract (unzip) the firmware file
     Download Odin v3.09
     Extract Odin zip-file
     Open Odin v3.09
     Reboot phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)
     Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin
     Add the firmware file to AP / PDA
     Make sure re-partition is NOT ticked
     Click the start button, sit back and wait a few minutes

 3. Tiede zegt:

  Blijkbaar kan je reacties niet bewerken / verwijderen. Sorry voor de spam.

 4. Alper zegt:

  Dankjewel Tiede

Laat wat van je horen

*