‘Samsung Galaxy S4 krijgt Android 5.0 Lollipop update’

De Samsung Galaxy S4 is ’s werelds meest gebruikte Android smartphone. En dus is het niet meer dan logisch dat het toestel straks een update krijgt naar Android 5.0 Lollipop. Toch is een stukje bevestiging hiervan altijd fijn.

samsung-galaxy-android-5-0-lollipop-update-s5-s4-note

De allernieuwste versie van het Android besturingssysteem, versie 5.0 Lollipop, is de grootste update voor het besturingssysteem sinds lange tijd. En dus rijst de vraag welke smartphones een update hiernaar krijgen, en wanneer. Dat de Galaxy S4 op de lijst met genomineerden staat laat zich wel raden, en wie anders dan Sammobile zou nu van een insider hebben vernomen dat deze update er inderdaad aankomt.

Naar verluid krijgt eerst de Galaxy S4 GT-I9500 de update, en komt daarna de GT-I9505 – de versie die in Nederland verkocht wordt – aan de beurt. De start van het updateproces wordt begin 2015 verwacht, maar wanneer de Nederlandse Galaxy S4 aan de beurt komt laat zich verder niet voorspellen.

Maar dát de update eraan komt lijkt weer een stukje zekerder.

Reacties

 1. Meiske66 zegt:

  Ik kreeg vandaag opeens een update van samsung met allemaal Chineese tekens. Ook het logo was anders dan normaal. En mn telefoon hing helemaal vast. Ik heb hem dus snel verwijderd. Hoe weet ik dat ik te maken heb met een echte update van Samsung voor Galaxy S4?

  • KingHawk zegt:

   Dat was een app of een update voor een app niet voor de telefoon zelf. Natuurlijk was het een officiele update van Samsung want wat je zag waren natuurlijk Koreaanse tekens aangezien Samsung in Zuid-Korea gevestigd is, best een slechte fout die ze hiermee hebben gemaakt dat wel.

 2. antonia zegt:

  Hoe kan ik die update 5.0 verwijderen want mijn canon wifi overbreng app werkt nu niet meer dus boos!

 3. in dit filmpje zie je hoe je je telefoon op stil kunt zetten na de update: https://www.youtube.com/watch?v=bNhNHxBNONY

 4. Michel zegt:

  Vandaag ook eindelijk de update gehad naar Lollipop op mijn Samsun Galaxy S4. het is update 5.01! Werkt goed en soepel.

 5. dorien zegt:

  ik heb gisteren deze update geïnstalleerd, maar hoe kan ik deze terug verwijderen? Ik vind er maar niks aan, aan die android 5,0 lollipop versie.

 6. wouter zegt:

  Hoe verwijder ik de update 5.0 op mijn galaxy s4? Smart wordt trager en ik kan geen films meer zien. Smart loopt vast. RAM constant op 90% terwijl ik alle apps al verwijderd heb.

 7. Frans zegt:

  Ben niet blij met de update. Telefoon gaat regelmatig gewoon uit. Reageert traag en batterij loopt weer veel te snel af

 8. Wat een ellende dat Lolipop .
  ik wil het van mijn S4 hebben hij werkte super tot de updat getver.
  Help hoe kom ik er van af

Laat wat van je horen

*