‘Samsung Galaxy S4 krijgt Android 4.4. KitKat in januari’

De Samsung Galaxy S4 heeft de update naar Android 4.3 eigenlijk pas net achter de kiezen, en nu al duikt een mogelijke datum op voor de update naar Android 4.4, met de lekkere bijnaam KitKat. In januari zou dit kunnen gaan gebeuren.

samsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-januari

Dat is tenminste wat zou blijken uit bovenstaande, opgedoken foto van een interne memo van Samsung zelf. De foto toont een lijstje met updatedata voor de ‘KRT16 update’, ergo de update naar Android 4.4 KitKat.

Hoewel wij in Nederland de Galaxy S4 met modelcode GT-I9505 hebben – de foto toont de GT-I9500 – hoeft de datum voor de update niet af te wijken. Dat was tenminste met Android 4.3 ook niet het geval.

Toch zijn er genoeg redenen om de getoonde foto met flink wat korrels zout te nemen. Android 4.3 is er eigenlijk pas net, en het zou een opvallende prestatie van Samsung zijn om een nieuwe Android versie zó snel naar haar toestellen – de S4 en de Galaxy Note 3 in dit geval – te brengen. Tel daarbij op dat het maar de vraag is of deze nieuwste Android versie op de Galaxy S4 zal verschijnen vóór de onthulling van de Samsung Galaxy S5, en er zijn genoeg redenen om te twijfelen aan de getoonde updatedata (tenzij Samsung de Galaxy S5 al in januari wil gaan onthullen, wat volgens geruchten niet uitgesloten is, maar logischerwijs ook niet heel waarschijnlijk).

(via, via)

Reacties

  1. oke

Laat wat van je horen

*