Samsung Galaxy S4 komt met ‘Clear Cover’ (+meer accessoires)

Update: de tijd van roddelen over Galaxy S4 accessoires is voorbij – HIER vind je het actuele overzicht van daadwerkelijk leverbare cases, covers, en andere accesoires!

Natuurlijk is het véél te vroeg om een blik te werpen op de accessoires die straks voor de Samsung Galaxy S4 verkrijgbaar zullen zijn. Maarja, als er zo’n helder lijstje opduikt is het moeilijk om het niet tenminste te melden. Toch?

samsung-galaxy-s4-accessoires

Eigenlijk is er niks verrassends te zien: wat hoesjes, een zakje (is er geen betere vertaling voor ‘pouch’?), een batterijset, een draadloze oplader die eerder al bediscussieerd werd, een HDTV adapter en de verplichte headset. Al met al het standaard accessoire arsenaal dat je bij een moderne smartphone mag verwachten.

Wat ik wél interessant vind is de Clear Cover. Ik kan er naast zitten, maar dit klinkt toch verdacht veel als een doorzichtige beschermhoes. Dit is op zich ook niks opzienbarends, ware het niet dat ik me niet kan herinneren dat Samsung zelf eerder een doorzichtige beschermhoes uitbracht voor een smartphone. Noem mij Freud, maar ik begin dan te denken dat Samsung misschien wel zó trots is op het design van de Galaxy S4 dat ze een hoesje hebben bedacht die het uiterlijk eens niet verhuld. Mocht dit zo zijn, dan maakt het bestaan van de Clear Cover toch wel erg nieuwsgierig…

Of ze wilden gewoon weer eens iets anders natuurlijk.

(via)

 

Reacties

  1. Je spreekt in het artikel over een doorzichtige eigen ontworpen beschermhoes, deze is er voor de s2 al lang. Je kan deze alleen kopen in combo met een autolader, en schermfolie.

    Ik heb m voor de s2 gekocht, en het is echt een superhandige extra, welke mijn toestel óp 2 keer toe goed heeft beschermd omdat deze mijn toestel bijna schokvrij heeft gemaakt wanneer deze valt. Helaas als je de telefoon continue bij je hebt met alleen deze hoes (flexibel) en je hebt een abbonnement van 2 jaar, dan is de hoes compleet verkleurd van doorzichting naar bruinachtig, maar dit is met een paar uurtjes in warm water weken zo weer verholpen!

Laat wat van je horen

*