Geld teveel? Koop een gouden Samsung Galaxy S4!

De polycarbonaat behuizing van de Samsung Galaxy S4 voldoet prima voor de meeste gebruikers. Maar sommige mensen hebben nog wat geld teveel, en vinden het geen probleem om hiermee te pronken. Speciaal voor hen is er de Galaxy S4 van goud.

samsung-galaxy-s4-goud

 

Het bedrijf GoldGenie richt zich op, laten we zeggen, een vrijbeperkte niche markt: mensen die graag gouden telefoons willen. En naast een gouden iPhone behoort sinds kort dus ook een vergulde Galaxy S4 tot het assortiment.

Deze opvallende toestelvariant is voorzien van een 24 karaats gouden rand, die desgewenst (voor wie goud niet kitsch genoeg is) ook in roze goud geleverd kan worden. Wie goud maar een beetje te mainstream vindt, kan natuurlijk ook kiezen voor een uitvoering in platina. Dit grapje kost je dan een euro of 2000 – maar dan krijg je er ook nog eens een mooie houten kist bij, welke bijzonder handig is om… uhm, om… nouja, het ziet er sjiek uit.

Stiekem ben ik wel benieuwd hoeveel toestellen een dergelijk bedrijf uiteindelijk verkoopt. Tientallen? Honderden? Duizenden? Iemand een idee?

(via 1, 2)

 

Laat wat van je horen

*