Samsung Galaxy S4 FAQ: 123 vragen en antwoorden

Zou het soms niet handig zijn als je gewoon een uitgebreide FAQ – Frequently Asked Questions – voor de Samsung Galaxy S4 zou hebben? Een beetje zo’n soort boekwerk dat mensen van de afdeling technische ondersteuning voor hun neus hebben liggen misschien? Wat een toeval! Dat laatste is namelijk precies wat er is opgedoken: honderdrieëntwintig vragen en de bijbehorende antwoorden over allerlei aspecten van de Galaxy S4.

samsung-galaxy-s4-faq-4samsung-galaxy-s4-faq-3

Oké: niet alle vragen en antwoorden zijn even handig. Zo lijkt het hier te gaan om een document van de Vietnamese tak van Samsung – tenminste, ik ga er vanuit dat er elders relatief weinig vragen komen over de microSIM kaart van Vietnam Mobile. Ow, en deze ‘gids’ is bestemd voor de Galaxy S4 met productcode GT-I9500, en niet voor de GT-I9505 die in ons land geleverd wordt, dus de vragen over de werken van de processor kun je ook overslaan.

samsung-galaxy-s4-faq-2samsung-galaxy-s4-faq-1

Maar als je geen problemen hebt met Engels is er wel degelijk een hoop interessants te lezen. Zo kwam ik tegen dat het uitwisselen van MP3 bestanden via S Beam niet mogelijk is om het illegaal verspreiden van muziek tegen te gaan. En dus kan het wel via Bluetooth. Of wist je dat de Galaxy S4, als de Eenvoudige modus ingeschakeld is, ook over minder camerafeatures beschikt? Ik niet, maar het is inderdaad zo. Wat kom jij zoal tegen dat verrast of opzien baart?

De complete FAQ als PDF file kun je via HIER downloaden.

(via)

Reacties

 1. Reactie hoort hier niet,
  Maar ik wil even mededelen dat ik het 64GB sd kaartje heb binnen gekregen 🙂

  • Richard zegt:

   Ik nog niet, maar ik hoop dat ze het kopietje van het aankoopbewijs accepteren.

  • Hoort hier inderdaad niet maar ik heb hem al 4 dagen binnen 🙂 (moest nog wel een scan van EAN code mailen .. was misverstandje aldaar van customer care maar excuses werden door mij aanvaard :-))

 2. Marjolein zegt:

  Weet iemand hoe ik met de contacten om kan gaan?
  Nu zitten al mijn contacten gekoppeld met Outlook.com
  Maar nu kan ik ze niet eens bewerken.
  Hoe los ik dit op? Ik vind het leuk om bijv. fotootjes bij de contacten te voegen, maar dit kan nu niet.

 3. Jaap Visscher zegt:

  Kun je ook een foto maken en dan later via google maps weer hiet naar toe navigeren?
  Je zet je auto ergens neer. Je gaat fietsen en kunt je auto nooit meer terugvinden.

 4. Hallo,

  ik heb nog een vraag over mijn samsung galaxy s4 naar een tijdje als iemand belt krijg ik het wel maar dan kan ik niet opnemen en alsik opnieuw opstart kan het weer een paar uurtjes en dan weer de zelfde gedoe

 5. Cigdem zegt:

  Hallo iedereen, Ik krijg een melding op mijn telefoon; 1 persoon heeft je gescand met de mobile radar. Wat is dat?

 6. Krijg ik nog ant op mn vraag

 7. Anastasiya zegt:

  Als ik een bericht krijg, verschijnt er “berichten gestopt” en dan vallen me berichten uit en moet je ze opnieuw openen. Dit gebeurd iedere keer als ik een bericht krijg. Weet iemand daar raad mee?

 8. Hoe krijg ik de plub uit me toestel.

 9. Onlangs legde ik mijn Galaxy s4 op mijn paspoort en toen kwam er een piep/geluidje uit mijn telefoon. Omdat ik niet zeker was van wat er gebeurde deed ik het nog een keer en nog een keer. Geen toeval dus. Het had echt te maken met het paspoort. Daarna kon ik niet meer op internet en na de telefoon opnieuw opgestart te hebben kon ik weer op internet/3G.
  In een onbewaakt moment legde ik weer mijn telefoon op mijn paspoort en kwam er weer een geluidje uit mijn telefoon. Daarna weer geen internet en ook geen wifi (verificatie fout). Telefoon 3x opnieuw opgestart en nog steeds geen wifi…
  Heeft iemand hier dezelfde ervaring? Zit er misschien iets in een paspoort dat stoort met de telefoon?

 10. Goedendag, ik heb een samsung galaxy S4, nu heb ik het probleem dat iedere oproep die ik ontvang anoniem is. Zelfs als ik zelf met een andere onafgeschermde telefoon naar mijn nummer bel.
  Iemand enig idee waar dit aan ligt?
  Alvast bedankt voor de reacties.

 11. Samsung galaxy s4 tje zegt:

  Als ik iets wil installeren op playstore dan lukt het niet dan krijg ik steeds
  Kan niet worden geïnstalleerd op standaard installatie locatie
  Ik zit er echt heel lang mee kan iemand me uitleggen hoe dit opgelost kan worden
  Gr

 12. Y van Kempen zegt:

  op mijn scherm staat het weer in F hoe kan ik dit wijzigen in C

Laat wat van je horen

*