Samsung Galaxy S4 en S4 Mini Deep Black ook in Nederland

Nadat Samsung vorige week in Rusland al de Black Editions van de Galaxy S4 en de Galaxy S4 Mini onthulde, én er nog meer S4 varianten met kunstlederen achterkant getoond werden in Zuid-Korea, is het nu officieel: de gitzwarte S4 en S4 Mini komen ook naar andere landen. Sterker nog: in Nederland zijn ze al gespot, en wel onder de naam Deep Black.

samsung-galaxy-s4-black-edition

Los van de kleur – zwart, zwart en nog eens zwart, wat er vermoedelijk erg mooi uitziet in combinatie met het Super Amoled scherm – is het de kunstlederen achterkant die de Galaxy S4 Deep Black en S4 Mini Deep Black van een uniek tintje voorziet. Deze achterkant gebruikte Samsung voor het eerst voor de Galaxy Note 3, en nu dus ook voor speciale uitvoeringen van de Galaxy S4 en S4 Mini, die normaal gesproken uitgerust zijn met de bekende, gladde kunststof achterkant.

Het grootste voordeel van de kunstlederen afwerking is het uiterlijk – stroever, mat, en niet glimmend – en het feit dat deze veel minder gevoelig is voor vingerafdrukken en andere vlekken.

Op dit moment is de Galaxy S4 Deep Black in ons land al gespot bij Typhone (HIER) en CentralPoint (HIER), evenals de S4 Mini Deep Black bij Typhone (HIER), en Centralpoint (HIER). Hoewel deze laatste vermelding nog foto’s gebruikt van de ‘gewone’ S4 Mini, is de productcode wel degelijk van de ultrazwarte variant.

Beide zwarte S4 varianten zijn uiteindelijk eind februari, begin maart daadwerkelijk leverbaar.

Reacties

 1. Hallo, kan iemand mij vertellen of de s4 deep black ook ‘dikker’ is door de achterkant? En past die gewoon in de normale s4 hoesjes? Dan is het toch veel aantrekkelijker om de samsung galaxy s4 deep black aan te schaffen?

 2. Ik zit eigenlijk met dezelfde vraag. Ik wil een flip case (zo een leren hoesje met bescherming voor zowel voorzijde als achterkant) om de deep black versie doen maar past dit? Iemand ervaring mee?

 3. Ja inderdaad past hij wel in normale hoesjes

 4. Ik heb zelf net de s4 deep black. en in een andere winkel een flipcase gekocht, maar hij past eigenlijk net niet. Ik moet hem er hard indrukken en 1 hoek gaat er net niet in. misschien wel als ik nog harder druk, maar ik wil niet het scherm breken. Dus als je toch een hoesje neemt kan je beter de normale s4 versie nemen.

 5. Is het niet zo dat je de de achterkant eraf moet halen en em dan in de flipcase klikt ?
  Volgens mij moet ie gewoon passen

 6. Sanne zegt:

  Ik heb ook de s4 deep black edition en de case, ondanks dat het mediamarkt personeel meteen zei tuuuurlijk past dat mevrouw! Past dus eigenlijk net niet!
  Ik heb geen fluoride gekocht maar een siliconen softcase tegen vallen wn stoten.

  Het is een minimaal verschil, maar door dat beetje verschil zit wel de beschermhoes niet ‘strak in het pak’ mooi overal aansluitend bij de randen zoals t hoort.

  Straks gat de cover dan ook retour.

  Oh even nog op RAV: bij m’n iPhone 4s hoefde ik bij beurs alsook Flip case niet de back cover te vervangen, kan ook niet overigens lol.
  En de flipcase etc van s4 is ook gemaakt om gsm met backcover etc in te klikken, normaal gesproken..

  Succes allen!

 7. Dennis zegt:

  Ik heb nu een tijdje de s4 deep black edition. Ik ben nog geen flip case tegengekomen in een winkel, waar dit toestel in past. Je moet veel kracht gebruiken om deze in de flip case te duwen, waarna deze er snel weer uit springt. Een paar telefoonwinkels reageerde direct bij het zien van mijn toestel, dat dit toestel niet past op de s4 flip case, zoals deze nu wordt verkocht onder diverse merken.
  Zij zeggen dat de back cover van dit toestel toch net even dikker is dan de andere s4 modellen.
  Wil ik een passende case voor dit toestel, dan zal ik waarschijnlijk een back cover van een niet deep black edition moeten aanschaffen

 8. Vorige week de S4 mini black edition gekocht, hiermee hetzelfde probleem.
  Past net niet mooi in de standaard cases. Sluit niet netjes aan met als gevolg dat de volumeknop niet in het midden zit en daardoor niet goed bereikbaar is.
  Een verkoper adviseerde om inderdaad een standaard back cover erbij te kopen.

 9. bart krabben zegt:

  Hallo,

  ik heb de S4 Deep black besteld, maar ik wil er graag een flipcase bij waardoor je het leren achterkantje van de S4 Deep black eraf moet halen, maar omdat er geen cases en hoesjes zijn op de markt voor een Deep black, weet ik niet of de normale kleur zwart case er bij past

 10. ik heb net de S4 mini en mijn contacten zijn spontaan aan het groeien. begon zelf gisteren met 217 en zit nu op bijna 26000 ja 26000 en gaan er 1 voor 1 heel langzaam uit.
  kan ik ergens al mijn contacten in 1 keer wissen?

 11. Wim Junte zegt:

  Ik heb 5 sep 2014 een neiuwe Galaxy s4 mini Deep Black via Typhone.nl ontvangen. Na ruim 3 weken geen geluid als ik opnam. De andere kant hoorde mij ook niet. Pas als ik toestel op meeluisteren zette was telefoneren mogelijk. Via steunpunt van Samsung in Zwolle het toestel gecontroleerd. Vastgesteld luidspreker defect. Via site van Typhone mijn toestel voor reparatie aangeboden. Na ontvangst heeft het toestel 5 dagen goed gefunctioneerd. Opnieuw voor reparatie aangeboden voor de zelfde klacht. Diverse e-mails naar Samsung en Typhone (ook Twitter) met als resultaat dat ik mijn toestel zeker 4 keer voor reparatie moet aanbieden. Daarna zelf aangeven dat deze 4 keer voor herstel is geweest en dan zal er een oplossing komen. Heeft iedereen zo’n ervaring bij Typhone? En doet deze klacht zich vaker voor bij dit type toestel? Zal iedereen duidelijk zijn dat voorgaande niet Samsung waardig is en dat het enorm veel overlast en kosten geeft.

 12. De s 4 mini deep black is inderdaad dikker door de ledere bewerking. Sommige hoesjes passen wel het is maar een paar mm verschil ik had laatst 2 dezelfde covers gehaald de een paste wel de ander niet

Laat wat van je horen

*