Samsung Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini komen in een ‘Black Edition’

Pas nog kon je kennis maken met de Samsung Galaxy S4 La Fleur, en zelfs een Crystal Edition dook op. En nu blijkt dat Samsung nog een ‘speciale’ versie van zowel de Galaxy S4 als de Galaxy S4 Mini in de planning heeft: de Black Edition.

samsung-galaxy-s4-black-edition

Zwart, zwarter, zwartst: voor wie de zwarte S4 niet zwart genoeg is, is er straks de Black Edition

Natuurlijk, zowel de Galaxy S4 zelf als de Galaxy S4 Mini zijn in het zwart verkrijgbaar. Waarschijnlijk zal de Black Edition dus nóg zwarter zijn – lees: ook de randen rondom het toestel en de Home knop zijn zwart, en eventueel ook de luidspreker boven aan de voorkant.

Is dat mooi? Waarom zou dit de moeite waard zijn? Dat zijn goede vragen, natuurlijk. Één ding kun je daarbij in gedachten houden: het Super Amoled scherm van beide toestellen. De belangrijkste eigenschap van een Amoled beeldscherm is tenslotte dat zwart ook echt als zwart wordt weergegeven, en dus niet – zoals op een LCD scherm – als donkergrijs.

Het zou dus zomaar kunnen dat een volledig zwarte Galaxy S4 (Mini) in combinatie met dit beeldscherm wel degelijk een mooi effect geeft – de Black Edition onderstreept dan als het ware de mooiste eigenschap van het scherm.

De Galaxy S4 Black Edition en de S4 Mini Black Edition worden vanaf februari in de schappen verwacht. Behalve het nieuwe kleurschema is de hardware van beide toestelvarianten gelijk aan de ‘normale’ versies – ik verwacht dus geen prijsverschillen.

(via)

Reacties

  1. Als je het een beetje netjes doet kan je em met een benzine stift ook zwart maken. had ik ook bij mn s2 gedaan..

Laat wat van je horen

*