Samsung Galaxy S4 Duos bestaat inderdaad – maar komt voorlopig nog niet naar Europa

De net opgedoken foto’s van de Samsung Galaxy S4 doen nogal wat stof opwaaien – ook zal zien we het toestel zelf niet echt. Het toestel op die foto’s is, zoals inmiddels bevestigd, de Galaxy S4 Duos, zeg maar de dual sim versie van de S4.

dual-sim-samsung-galaxy-s4-duos

De dual sim Samsung Galaxy S4 Duos in vermomming

Samsung brengt veel de populaire Galaxy modellen in een dual sim ‘Duos’ versie op de markt. Met name in een aantal grote Aziatische landen, zoals India en China, werken veel telecom providers op een lokaal (lees: niet-nationaal) niveau. Hierdoor is het voor gebruikers die overal in het land willen bellen noodzakelijk om meerdere sim kaarten te gebruiken. Het is dus in deze landen dat de markt voor dual sim telefoons erg groot is.

De Galaxy S4 Duos zal in eerste instantie dan ook alleen in China verkrijgbaar zijn, en het is nog maar de vraag of we deze variant ooit naar Europa zal komen. Maar in ieder geval brengt de bevestiging van het bestaan van de S4 Duos een stukje geloofwaardigheid voor de opgedoken foto’s. Desondanks blijf ik ervan overtuigd dat we niet het echte design van de Galaxy S4 zien, maar mogelijk een toestel dat verstopt zit in een dummy case die het uiterlijk beschermd tegen pottenkijkers.

(via)

Laat wat van je horen

*