Bling: het is de Samsung Galaxy S4 Crystal Edition

Vooruit: qua mogelijkheden en techniek is de Samsung Galaxy S4 een fantastische smartphone, maar het uiterlijk is vrij gewoontjes. Met name het gebrek aan kristallen is – zoals iedereen al lang doorhad – nogal nijpend. Gelukkig is er nu de Galaxy S4 Crystal Edition. Tenminste, in Thailand.

samsung-galaxy-s4-crystal-edition

Deze met nep-kristallen bezaaide Galaxy S4 is, zoals hij wordt aangeprezen, ‘made with Swarovski elements‘, wat goed is voor een flink verhoogd glittergehalte. De prijs: 20.300 Thaise baht, oftewel rond de 460 euro – dezelfde prijs als een normale S4.

Het is allerminst de eerste keer dat een Samsung smartphone in een dergelijke uitvoering wordt verkocht. Eerder al bracht Samsung een Galaxy S2, en recenter een Galaxy S3 Mini Crystal Edition op de markt.

Als bling jouw ding is, is er vooralsnog één probleem: deze Galaxy S4 uitvoering wordt op dit moment dus in Thailand verkocht. En dan ook nog eens in een beperkte oplage van 3500 stuks. Toch hebben we hoop dat hij op later datum ook dichter bij huis verkrijgbaar zal zijn – zo is de Crystal Edition van de Galaxy S3 Mini met wat zoeken ook in ons land wel te vinden.

En wie graag iets opvallends wil, kan natuurlijk ook nog gewoon wachten op de Galaxy S4 LaFleur, die begin 2014 wordt verwacht. Maar die glinstert minder.

(via 1, 2)

Laat wat van je horen

*